Ναι, απαγορεύονται οι απώλειες

Η προσπάθεια της ομάδας μας για βαθμολογική αναρρίχηση αρχίζει ξανά αύριο με αντίπαλο την προβληματική φέτος Αεκ. Η απώλεια βαθμών με την Αελ έσπασε ένα σερί νικών που μας έφερε στο -4 από την κορυφή και το ζητούμενο  είναι να αποφύγουμε τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο Δώνης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα είπε πολύ απλά την ουσία με την ατάκα του «απαγορεύονται οι απώλειες» . Η προβληματική φέτος Αεκ έφυγε από το ΓΣΠ στον αγώνα του πρώτου γύρου με το βαθμό της ισοπαλία αλλά από τότε άλλαξαν πολλά και στις δυο ομάδες. Αυτό όμως πρέπει να επιβεβαιωθεί και αύριο το απόγευμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα νέο σερί νικών είναι επιβεβλημένο και εφικτό αν ο ΑΠΟΕΛ παρουσιαστεί σοβαρός και συνεχίζει να βελτιώνεται. Οι αγώνες που ακολουθούν με Αεκ, Σαλαμίνα και Άρη πρέπει να αποφέρουν 9 βαθμούς στην ομάδα. Το γεγονός ότι στο διάστημα αυτό υπάρχουν αγώνες μεταξύ των ομάδων της πρώτης εξάδας εξυπακούει ότι η ομάδα μας θα μπορέσει να μειώσει ή και να μεγαλώσει τη διαφορά από κάποιες.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Δώνης έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές που πρέπει πλην του Αντωνιάδη. Ο Πιπίνης έδειξε να έχει την απαιτούμενη ετοιμότητα και το ζητούμενο είναι να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής και ο Σαντίν που προορίζεται για βασικός.

Ο Σιέρινταν έδωσε τη λύση στον αγώνα κυπέλλου αλλά όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον Ιρλανδό, οπότε οι ουσιαστικές λύσεις θα πρέπει να έρθουν από τους υπόλοιπους παίκτες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!