Ναι, θέλουμε και το πρωτάθλημα

Μετά τον άθλο και την υπόκλιση της ποδοσφαιρικής υφηλίου για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους 8 του Champions League, η ομάδα μας καλείται να δείξει χαρακτήρα. Η επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος έχει επίσης τις προκλήσεις της έστω και αν δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτές του CL. Τα αποτελέσματα των άλλων και ειδικότερα της Αελ αποτελούν ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς και για τους χιλιάδες οπαδούς μας που θα πάνε απόψε γήπεδο. Μετά την ισοπαλία της ομάδας της Λεμεσού τυχόν νίκη μας απόψε επί της Ενπ θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους δυο βαθμούς και πλέον τόσο η Αελ όσο και η Ομόνοια θα επιβεβαιώσουν τον μεγαλύτερο τους φόβο. Όποιος πει ότι έχει την προσοχή του στραμμένη στο Παραλίμνι πιθανών θα υπερβάλει αφού όλοι παρανοήσαμε με αυτά που συμβαίνουν. Παρόλα αυτά για λίγες ώρες μπορούμε να επικεντρωθούμε στο συγκεκριμένο αγώνα ο οποίος δεν θα είναι εύκολος. Οι παίκτες μας θα βρουν απέναντι τους μια ομάδα που θα αμυνθεί μαζικά έστω και αν δεχτεί γκολ.

Η κούραση από την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης είναι δεδομένη και για αυτό αναμένονται ουσιαστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Ζόρζε είναι ήδη εκτός αποστολής ενώ στον πάγκο αναμένεται να μείνουν παίκτες όπως οι Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Μοράις, Μαντούκα και Χαραλαμπίδης. Ο Γιοβάνοβιτς θα επιχειρήσει ουσιαστικά να ξεκουράσει κάποιους παίκτες που έδωσαν πολλές δυνάμεις όχι μόνο την Τετάρτη αλλά τον τελευταίο καιρό έτσι οι Σολωμού, Αλεξάνδρου, Κακά, Πίντο και Ατόρνο συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα.

Αν θεωρήσουμε πιθανότερη διάταξη το 4-5-1 με τον Μαρσίνιο σε ρόλο οργανωτή σημαίνει ότι ο Σολάρι θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Εναλλακτικά υπάρχει και η δυνατότητα να δούμε και πάλι την ομάδα σε διάταξη 4-4-2 με τον Τρισκόφσκι δίπλα από τον Αργεντινό και τον Μαρσίνιο να μένει στον πάγκο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!