Ναι ρε ήταν αποβολή

Οι αθλητικογράφοι αποφάνθηκαν αλλά τους έχουμε γραμμένους όπως επίσης και τον όποιον Κυπριανίδη κληθεί να σχολιάσει τη φάση που κλαψουρίζουν οι ομονοιάτες. Ναι ο Αλωνεύτης επιχειρώντας ένα δολοφονικό τάκλιν και με τα δυο πόδια έχει επαφή με την μπάλα. Ε και; Ξέρετε τι σημαίνει επικίνδυνο παίξιμο; Δείτε τη φάση καλά για να προσέξετε ότι ο κοντός είναι τόσο βρώμικος που ενώ βρίσκεται στο έδαφος σηκώνει αφύσικα το δεξί του πόδι για να τραυματίσει τον Χαραλαμπίδη και να κάνει το τακλιν του πιο βίαιο. Ο Μασιάς δεν είχε επιλογή από την κίτρινη κάρτα που σε έναν ακόμα αγώνα άφησε τους κρεοπώλες με 10 παίκτες. Δυστυχώς αυτό τους βοήθησε.. Ο άπειρος Μασιάς δεν άντεξε την πίεση και τα καραγκιοζιλίκια του Λάρκου. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθούσε με το ψήλου πήδημα να κιτρινίσει παίκτες μας ενώ μετά από κάποια φάση επιδιώξει και αυτός την ισοπαλία.

Οι παράγοντες της Ομόνοιας συνεπής με την τακτική τους δηλώνουν ότι δεν είναι σύμπτωση πλέον ότι αγωνίζονται με 10 παίκτες. Επιχειρούν να χτίσουν πάνω στο υποτιθέμενο λάθος του Μασιά για να παρουσιαστούν ως οι αδικημένοι προσδοκώντας σε μελλοντική εύνοια. Ο Παύλος Χρυσάνθου έχει το θράσος να δηλώνει ότι «τιμωρήθηκε ο Αλωνεύτης σε μια διεκδίκηση της μπάλας. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο.»

Εμείς σας προτρέπουμε στο να δείτε ξανά τη συγκεκριμένη φάση την οποία από το φακό του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του ακελ θεωρείτε σαν μια απλή διεκδίκηση. Η διοίκηση με τη σειρά της καλείται να μην αφήσει την ανήθικη προπαγάνδα τους να περάσει ασχολίαστη..Και για τους ψαγμέμενους που θέλουν reference:Fifa Laws of the Game 2011/2012:

Reckless means that the player has acted with complete disregard to the danger to, or consequences for, his opponent.. A player who plays in a reckless manner must be cautioned.

 Using excessive force means that the player has far exceeded the necessaryuse of force and is in danger of injuring his opponent.. A player who uses excessive force must be sent off

Δείτε τα στιγμιότυπα και τη φάση με το δολοφονικό τάκλιν

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!