Ναι στον προβληματισμό, ναι και στην αισιοδοξία

Έγινε πολύς λόγος τις τελευταίες μέρες για τις στενές νίκες του ΑΠΟΕΛ ενώ κάποια μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζουν το 1-0 ως το αγαπημένο σκορ της ομάδας μας! Αυτά σε συνδυασμό με την μέτρια απόδοση στον αγώνα με την Αλκή χτύπησαν ένα χαλαρό περισσότερο καμπανάκι κινδύνου σε όλους μας. Θεωρούμε ότι το χαλαρό αυτό καμπανάκι είναι αρκετό για να δούμε ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ στο δύσκολο αγώνα του Σαββάτου στην Πέγεια. Και αυτό γιατί ο άμεσα υπεύθυνος από την πρώτη στιγμή εντόπισε την προβληματική απόδοση και συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών. Θυμίζουμε ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν δίστασε να μιλήσει για την ανασφάλεια που είχε η ομάδα σε ένα αγώνα που θα μπορούσε να λιώσει τον αντίπαλο της.

Ο κόσμος είναι προβληματισμένος από τα τελευταία ανησυχητικά σημάδια αλλά παραμένει αισιόδοξος αφού όλοι πιστεύουν στην ομάδα. Το τελευταίο δημοψήφισμα που διεξάγεται από προχτές στο site αποδεικνύει κάποια πράγματα με βασικότερο ότι μια μεγάλη μερίδα κόσμου δεν αρέσκεται στην ωραιοποίηση των πραγμάτων. Απαντώντας την ερώτηση κατά πόσο προβληματίζουν οι στενές νίκες των τελευταίων αγωνιστικών υπάρχει η απόλυτη ισορροπία. Και αυτό γιατί οι απόψεις των περισσότερων από 1200 συμμετέχοντες μοιράζονται στη μέση. Το 50% δηλώνει προβληματισμένο και το άλλο 50% δεν θεωρεί ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Η ομάδα στο τέλος της ημέρας είναι αυτή που θα κάνει τους πάντες να αισθανθούν καλύτερα. Ο Γιοβάνοβιτς μας είπε επίσης ότι το τι πάει στραβά και πως θα διορθωθεί είναι κάτι που πρέπει και θα απασχολήσει όλους στον Αρχάγγελο και είμαστε σίγουροι ότι θα βρουν τις λύσεις.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η σημερινή μέρα θα ρίξει αρκετό φως στο κατά πόσο μπορεί να υπολογίζεται ο Χαραλαμπίδης. Ο Μπίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα χτες για προληπτικούς περισσότερο λόγους αφού αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στο γόνατο. Σήμερα θα επιχειρήσει να προπονηθεί κανονικά και αν αυτό γίνει με επιτυχία τότε θα θέσει γερή υποψηφιότητα για επιστροφή στην εντεκάδα.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!