Να έχουμε το πάνω χέρι

Όσο πλησιάζουν οι μέρες για τον πρώτο αγώνα των playoff με την ΑaB τόσο αυξάνεται και η αγωνία όλων μας για ένα καλό αποτέλεσμα. Η κληρωτίδα έστειλε την ομάδα μας να αγωνιστεί στην Δανία τον πρώτο της αγώνα, στέλνοντας τον επαναληπτικό στην Λευκωσία‎ μετά από μια βδομάδα. Οι προηγούμενες μας επιτυχίες σε αυτή την φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, είχαν ακριβώς ακολουθήσει την ίδια διαδικασία: η πρόκριση να κρίνεται στην δική μας έδρα, με τους οπαδούς μας να παίζουν τον δικό του σημαντικό ρόλο. Έχουμε διαβάσει διάφορα  σχόλια σχετικά με την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στον επαναληπτικό και έχουμε ακούσει και τον προπονητή μας να παραδέχεται ότι ‎το γεγονός ότι ο επαναληπτικό είναι στο ΓΣΠ μας δίνει ένα ελαφρύ πλεονέκτημα. Την ίδια άποψη είχαν σχολιάσει σε διάφορα δημοσιεύματα οι Σαντιν, Μπεκμαν, Σολμπακεν και άλλοι που είχαν την ευκαιρία να αισθανθούν από κοντά την ΑΠΟΕΛιστικη ατμόσφαιρα όταν υπάρχει ένας μεγάλος στόχος.

Οι Δανοί γνωρίζουν ότι για να μπορέσουν να αντισταθμίσουν αυτό υπέρ μας πλεονέκτημα στον επαναληπτικό πρέπει να δημιουργήσουν τις βάσεις πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα. Με αυτό κατά νου, θα προσπαθήσουν με κάθε δύναμη να πάρουν το καλύτερο αποτέλεσμα  ‎και να αυξήσουν τις πιθανότητες να το υπερασπιστούν στο καμίνι της Λευκωσίας.

Με όλα αυτά κατά νου, ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να προετοιμαστεί έτσι ώστε να καταφέρει να διατηρήσει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση μετά το τέλος του αγώνα στην Δανία. Χωρίς υποτίμηση και με σωστό πλάνο θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια παθιασμένη ομάδα που θέλει (όπως άλλωστε θέλαμε και εμείς τις προηγούμενες φορές) να κερδίσει τον δυνατότερο της αντίπαλο και να βρεθεί στους πολυπόθητους ομίλους του Champions League.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!