Να έχουν τηνεκπροσώπηση που τους αξίζει

Το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ επιχείρησε έχοντας όχημα τον Κρίς Γεωργιάδη να αλώσει και την ΚΟΠ, έχοντας σαν στόχο τον έλεγχο της εκτελεστικής. Το εγχείρημα του Μιλτή και της παρέας του έπεσε στο κενό και ο Κουτσοκούμνης βγήκε πιο δυνατός από ποτέ αφού και οι δυο ανθυποψήφιοι του αναγκάστηκαν να αποσυρθούν προκειμένου να μη ρεζιλευτούν. Όλοι αναγνωρίζουν ότι ο χώρος του κυπριακού ποδοσφαίρου δεν είναι αγγελικά πλασμένος και δεν ήταν λίγες οι φορές που και εμείς τα χώσαμε σε Κουτσοκούμνη και Κούμα για διάφορες αποφάσεις ή μεθοδεύσεις τους. Αποτελούν όμως τους φύλακες του τελευταίου κάστρου το οποίο προεδρικό, κυβέρνηση και υπουργικό συμβούλιο δεν μπορούν να αλώσουν.

Ακόμα και ο Νίκος Αναστασίαδης που παρουσιαζόταν ως φανατικός υποστηρικτής της μη πολιτικοποίησης του χώρου και έδινε συνεντεύξεις αφήνοντας υπονοούμενα για όσους το πράττουν, αναγκάστηκε να συγχαρεί τηλεφωνικώς τον Κουτσοκούμνη την ημέρα που οι αντιπρόσωποι των μικρών κατηγοριών έβαλαν ταφόπλακα στα πλάνα του Μιλτή. Του Μιλτή που πρέπει να θυμίσουμε ότι ζήτησε βοήθεια από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να βοηθηθεί ο ίδιος και η παράταξη του.

Το ζητούμενο πλέον είναι να μείνει έκτος εκτελεστικής κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα στις διεργασίες που θα έχει το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΠ. Ο εκπρόσωπος της ομόνοιας θα επιχειρήσει με διάφορους τρόπους να δείξει ότι η ομάδα του δεν είναι επιθυμητή από την πλειοψηφία των σωματείων κάτι που είναι αλήθεια.

Αδειάζει ο Αρχάγγελος
Ο βραχνάς της Εθνικής επανέρχεται αυτή τη φορά γιατί ο Αναστασιάδης θυμήθηκε κατακαλόκαιρα να κάνει φιλικό στην Αλβανία. Από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη θα απουσιάζουν οι Μορφής, Μιχαήλ, Ηλία, Σατσίας, Χαραλαμπίδης και Αλεξάνδρου. Στόχος όλων πρέπει να είναι να επιστρέψουν υγιείς και όσο το δυνατό πιο ξεκούραστοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!