Να αξιοποιηθεί το παιδομάζωμα

Στον ΑΠΟΕΛ συμβαίνουν διάφορα κατά καιρούς με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να δείξουμε ότι υπάρχει πραγματική πρόθεση για να αξιοποιηθούν οι νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Πέραν του ότι υπάρχει η διαχρονική κατηγορία ότι η ανέλιξη των νεαρών της Ακαδημίας μας δεν γίνεται με αξιοκρατικό τρόπο υπάρχει και το θέμα της έλευσης νεαρών παικτών στην ομάδα οι οποίοι όμως δεν καταφέρνουν να στεριώσουν ή να κάνουν καριέρα στην πρώτη ομάδα. Η πρόσληψη του Μαντούκα ο οποίος δείχνει να έχει ξεκάθαρο προσανατολισμό προς την αξιοποίηση των νεαρών Κυπρίων είναι ένα ουσιαστικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι όμως σημαντικό και όλοι όσοι τον περιβάλουν να λειτουργήσουν σωστά. Η πρόθεση για να αξιολογηθεί ο 19χρονος Ανδρέας Χριστοδούλου του Ολυμπιακού έτσι ώστε να αποκτηθεί αν ικανοποιήσει είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Πρόκειται για ένα τερματοφύλακα που σύμφωνα με όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα θεωρείται μεγαλύτερο ταλέντο από τον Παναγή της Ομόνοιας ο οποίος επίσης μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και ο Παναγή προτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ αλλά απορρίφθηκε από τους υπεύθυνους της Ακαδημίας αφού κρίθηκε ότι υπάρχουν στην ομάδα μας εξίσου καλοί τερματοφύλακες.

Το κατά πόσο αυτό έγινε για να προστατευτούν κάποιοι ή αν πράγματι υπάρχει τόσο ταλέντο στην Ακαδημία μας το οποίο για διάφορους λόγους δεν αξιοποιείται είναι ένα μεγάλο θέμα. Σε κάθε περίπτωση το παιδομάζωμα που επιχειρεί τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να αξιοποιηθεί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!