Να αποδειχθεί χρήσιμη

Οι περισσότεροι χαρακτηρίζουν την Αελ νικήτρια ενός αγώνας που έμεινε ισόπαλος και μάλλον έχουν δίκαιο. Η ομάδα μας ήταν αυτή που ήθελε περισσότερο τη νίκη αλλά δεν κατάφερε να την πάρει. Η νίκη που θέλαμε τόσο πολύ πριν τον αγώνα για να βρεθούμε μια ανάσα από την κορυφή δεν ήρθε και το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε τα αρνητικά που προέκυψαν μέσα από το ντέρμπι κορυφής. Ο στόχος δεν είναι άλλος από αυτόν που είπε και ο Δώνης μετά τον αγώνα, να γίνουμε δηλαδή η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο ΑΠΟΕΛ υποφέρει από την αδράνεια της αμυντικής του γραμμής. Το δεύτερο γκολ της Αελ είναι ο ορισμός της κακής συνεννόησης και τοποθέτησης των δυο κεντρικών αμυντικών. Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν αναλογιστούμε ότι ο Ορλάντο Σα είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Αελ. Επιβάλλεται λοιπόν να βρεθούν λύσεις συμπεριλαμβανομένης και της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Η νωθρότητα με την οποία μπήκαμε στον αγώνα στοίχησε αφού ένα λάθος στη μεσαία γραμμή μεταξύ Χαραλαμπίδη και Βινίσιους βρήκε την αμυντική μας γραμμής εκτός ισορροπίας με αποτέλεσμα ο Μοντειρο να πετύχει ένα εύκολο γκολ.

Οι Σαντίν και Πιπίνης πήραν το βάπτισμα του πυρός αλλά φάνηκε ότι χρειάζονται ακόμα χρόνο για να δέσουν με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε για 25 περίπου λεπτά και στο διάστημα αυτό δεν μπόρεσε να βρεθεί σε θέση βολής αφού η μπάλα δεν έφτασε ποτέ σε αυτόν. Όσον αφορά τον Ελλαδίτη αμυντικό έδειξε άνεση στις κινήσεις του αλλά και αυτός πρέπει να κριθεί σε βάθος χρόνου.

Η επιλογή-έκπληξη του Μπενασούρ δεν δικαίωσε τον Δώνη. Με εξαίρεση την πάσα στον Αλώνευτη που οδήγησε στο κερδισμένο πέναλτι ο Τυνήσιος πέρασε απαρατήρητος για αυτό και ήταν η πρώτη αλλαγή στην προσπάθεια να γίνουμε πιο απειλητικοί.

To «time out» που αναγκάστηκε να πάρει ο Δώνης στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου σε μια διακοπή για να εξηγήσει σε όσους πιο πολλούς παίκτες την τακτική που έπρεπε να ακολουθούν, θύμισε αγώνες προετοιμασίας όπου κάτι τέτοιο δικαιολογείται.

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι η προσπάθεια όλων στον Αρχάγγελο πρέπει να εντατικοποιηθεί αφού υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ιδιαίτερα και μετά τις μεταγραφές που στη θεωρεία κρίνονται ως πετυχημένες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!