Να αποφύγουμε τα χειρότερα

Χρειάστηκε να βρεθούμε στο -7 και να γίνουν σχόλια από διάφορους αναφορικά με την απόφαση της δικαστικής για να ανακαλύψει το επίσημο ΑΠΟΕΛ ότι υπάρχει έντονο κλίμα αντιαποελισμού. Κάλλιο αργά παρά ποτέ ή κινήσεις πανικού που έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης; Η διοίκηση Ερωτοκρίτου δέχεται πάντως και εσωτερικά χτυπήματα αφού είδε με απογοήτευση την ανακοίνωση των οργανωμένων λίγες μέρες μετά την γραπτή ανακοίνωση του Ερωτοκρίτου με την οποία τους ευχαριστούσε. Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα στην ομάδα μας δεν είναι καλό και μόνο ο αγώνας με την ομόνοια αποτρέπει κάποιους από το να αυτοσυγκρατούνται και να κρατούν τα προσχήματα.

Ο αγώνας της Κυριακής είναι πιο καθοριστικός από οποιονδήποτε. Δεν είναι μόνο το θέμα γοήτρου αλλά και η θέληση όλων μας να μην κατακτήσει το παράρτημα του ΑΚΕΛ το πρωτάθλημα οι λόγοι που πρέπει να κερδίσουμε. Πρώτα από όλα πρέπει να δούμε την αγωνιστική ανάσταση των παικτών μας γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα προβλήματα μας θα διογκωθούν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Η δεύτερη ή και τρίτη θέση που οδηγούν στην Ευρώπη θα καταστούν εξαιρετικά δύσκολες και η ψυχολογία όλων στον Αρχάγγγελο θα πιάσει πάτο. Δεν αρέσει σε κανέναν να κινδυνολογεί αλλά γνωρίζουμε ότι όταν πάρουμε την κάτω βόλτα δύσκολα αλλάζει η ψυχολογία όλων στο ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που την Κυριακή καλούμαστε να βάλουμε ένα τέλος στον κατήφορο.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Η προσπάθεια θα είναι δύσκολη αφού η κουρασμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά ομάδα θα έχει και πάλι σημαντικές απουσίες. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει ίσως και οριστικά στο κατά πόσο μπορούν να υπολογίζονται οι Πουρσαϊτίδης, Χιώτης και Μοράις οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Πρόκειται για παίκτες που δεν μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα οπότε ο Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να ανακατέψει καλά την περιορισμένη τράπουλα του.

Ο κόσμος καλείται να κάνει την καρδιά του πέτρα και να στηρίξει την ομάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αυτό είναι το ζητούμενο κυρίως την ημέρα του αγώνα και όχι ο καταλογισμός ευθυνών προς τον οποιονδήποτε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!