Να αποφύγουμε την παγίδα!

Η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε αρκετούς να ξεχάσουν την προβληματική εμφάνιση της ομάδας μας στον αγώνα με την ομόνοια. Τραγική στο τελευταίο μισάωρο και μη ικανοποιητική σε όλο το προηγούμενο διάστημα του αγώνα. Η εικόνα αυτή και όχι τόσο η πρώτη απώλεια βαθμών έφερε τον προβληματισμό στην πλειοψηφία των οπαδών μας όπως είχε καταδείξει και σχετικό δημοψήφισμα που έτρεξε στο site. Πλέον, η προσοχή μας πρέπει να στραφεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αφού μόνο με επιστροφή στις νίκες θα μπορέσουμε να πείσουμε εαυτούς και αντιπάλους για τη δυναμικότητα του φετινού ΑΠΟΕΛ. Αναπόφευκτα περιμένουμε το αποτέλεσμα και του σημερινού αγώνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος ελπίζοντας σε απώλειες της Ανόρθωσης αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία. Και αυτό γιατί αν ο ΑΠΟΕΛ δεν καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση σε επιθυμητά επίπεδα θα σκοντάφτει..

Ένα θέμα που απασχολεί τον προπονητή και φαίνεται να επηρεάζει την ομάδα που χτίζει είναι η ομοιογένεια που ακόμα λείπει. Όπως δήλωσε και ο ίδιο στη νευραλγική μεσοαμυντική γραμμή κάποια ζευγαρώματα παικτών έχουν γίνει ελάχιστες φορές, γεγονός που δεν βοηθά.

Οι τραυματισμοί και τα λεπτά συμμετοχής των διεθνών είναι οι δυο παράμετροι που προστίθενται στο όλο σκηνικό και προμηνύουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Αλεξάνδρου είναι παροπλισμένος έτσι ο Κλουκόφσκι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να χριστεί βασικός για δεύτερη φορά φέτος. Ο Καναδός που ήταν βασικός στον ένα εκ των δυο αγώνων της εθνικής του θεωρείται έτοιμος και θα είναι έκπληξη αν μείνει και πάλι στον πάγκο για να καλύψει το αριστερό άκρο ο Ηλία. Αλλαγή θα έχουμε και στο κέντρο της άμυνας, η οποία όμως δεν πρέπει να προκαλέσει δυσλειτουργία αφού το δίδυμο Μπόρδα – Καρυπίδη έχει αρκετούς αγώνες μαζί.

Ένα ερωτηματικό που ίσως να υπάρχει αφορά τον Τζιόλη και το κατά πόσο ο προπονητή θέλει να του δώσει κάποιες ανάσες μετά τους συνεχόμενους αγώνες που είχε με ΑΠΟΕΛ και Εθνική Ελλάδας. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο το πιο πιθανό είναι να δούμε μετά από καιρό το παλιό καλό δίδυμο των Πορτογάλων.

Υπάρχουν και άλλα ερωτηματικά που σχετίζονται με τη διάταξη που θα επιλέγει αφού όσο η ομάδα δεν ρολάρει με το 4-4-2 αυξάνονται οι πιθανότητες να δούμε να επανέρχεται προσωρινά ένα σχήμα με ενισχυμένο κέντρο και έναν επιθετικό στην κορυφή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!