Να αποφύγουμε τους κίνδυνους της «καινούργιας ομάδας»

Όλο και πιο συχνά και ιδιαίτερα μετά τον αποκλεισμό από την Μπακού, ακούμε τους υπεύθυνους να αναδεικνύουν την παράμετρο των πολλών αλλαγών που έγιναν στο ρόστερ. Σαν αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ είναι μια καινούργια ομάδα που καλείται εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων να σταθεί αντάξια των απαιτήσεων όλων μας. Στην Ευρώπη αυτό δεν έγινε εφικτό και πλέον η προσοχή έχει στραφεί στο πρωτάθλημα. Ο Γιοβάνοβιτς στη χτεσινή του δημοσιογραφική επιχείρησε να μας θυμίσει τα πιο πάνω τα οποία συνδέει πλέον και με την πώληση του Αλμέιδα αφού είναι αναγκασμένος να αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας. Το προφίλ που όπως είπε προσαρμόζεται με βάση τους παίκτες που έχει στη διάθεση του.

Ο προπονητής μας πιστεύει στην ομάδα και παρουσιάζεται σίγουρος για τη δυναμικότητα της και για το ότι θα είναι σοβαρός διεκδικητής του τίτλου μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Επειδή όμως πρόκειται για καινούργια ομάδα εξακολουθεί να τονίζει ότι χρειάζεται χρόνο για να μπορέσουν να βελτιωθούν κάποια πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα θα βελτιωθεί εν μέσω αγώνων και προπονήσεων κάτι που κρύβει κινδύνους με μεγαλύτερο αυτό των απρόσμενων βαθμολογικών απωλειών.

Με τα δεδομένα να δείχνουν ότι θα έχουμε πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων θα είναι σημαντικό να μην πέσουμε στην παγίδα της οποιασδήποτε Δόξας. Ιδιαίτερα στους αγώνες μέσα στο ΓΣΠ επιβάλλεται να έχουμε μόνο νίκες απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Μόνον έτσι εξάλλου θα αποκτήσουμε τη δυναμική που μας λείπει και θα αρχίσουν να επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις του Γιοβάνοβιτς.Είναι για αυτό που επιβάλλεται και η ηρεμία σε διοικητικό επίπεδο αφού το τι συμβαίνει εκτός Αρχαγγέλου επηρεάζει και τους εντός αυτού, όσο και αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν κάποιοι.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!