Να βάλει και ο Θεός το χέρι του

O πάστορας, το παλιό καλό κρασί, ο φυσικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ θα πάρει σήμερα ακόμα μια διάγνωση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι του και όλοι προσεύχονται να προκύψει κάτι θετικό. Ο φόβος του να χάσει το υπόλοιπό της χρονιάς γυροφέρνει στο μυαλό όσων γνωρίζουν την κατάσταση του αφού οι πόνοι δεν υποχωρούν. Θυμίζουμε ότι ο Μαντούκα δέχτηκε ένα βίαιο τάκλιν στον αγώνα με την Αεκ και εκ τότε ταλαιπωρείται αφού δεν μπορεί να προπονηθεί κανονικά. Ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ μας είναι πλέον στα 36 του χρόνια και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι αν ο τραυματισμός αυτός αποδειχτεί πιο σοβαρός από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί ίσως να σημαίνει και το τέλος της καριέρας του αγαπημένου μας Μαντούκα.

Το κατά πόσο έγινε ή όχι σωστή διάγνωση από την αρχή ή και στην πορεία είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία που σχετίζεται με την άποψη πολλών ότι το ιατρικό τιμ ίσως να είναι ένας άλλος διαχρονικός αδύνατος κρίκος στην ομάδα μας.

Τέλος αν και δεν σχετίζεται με το συγκεκριμένο τραυματισμό δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε ότι η ανετοιμότητα πολλών παικτών και οι τραυματισμοί τους πρώτους 3 μήνες της αγωνιστικής χρονιάς, «ανάγκασαν» τον Μαντούκα να αγωνίζεται πολύ περισσότερο από ότι έπρεπε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!