Να βοηθήσουμε στην κατάρρευση της

Η Ζούλτε είναι μια ομάδα που πέρσι έκανε την καλύτερη πορεία στην ιστορία της καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο Βελγικό πρωτάθλημα. Το εξαιρετικό δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και οι νίκες στα play offs της έδωσαν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League το οποίο όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί. Τα πρώτα στοιχεία που έρχονται από το Βέλγιο και αφορούν τα ενδότερα της ομάδας λένε ότι ολόκληρο το οικοδόμημα της Ζούλτε κινδυνεύει. Τα δημοσιεύματα στο Βέλγιο τον τελευταίο καιρό είναι συχνά και μέσα από αυτά γίνεται ξεκάθαρο ότι τα προβλήματα είναι σοβαρά και θα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε.

Αρχίζοντας από το διοικητικό οι φήμες κάνουν λόγο για το ότι ο ιδιόρρυθμός πρόεδρος της Ζούλτε,  Willy Naessens, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, γεγονός που επηρεάζει και την ομάδα. Ο πρόεδρος είναι πρωταγωνιστής της τελευταίας αναστάτωσης που προκλήθηκε στην ομάδα και αφορούσε τον ορισμό του αρχηγού. Με δική του εντολή και παρακάμπτοντας προπονητής και τεχνικό διευθυντή όρισε τον 20χρονο Αζάρ. Ο μικρός στη συνέχεια αρνήθηκε τον ορισμό αλλά η ζημιά έγινε αφού το κλίμα στην ομάδα χάλασε.

Ο κοινός στόχος που ένωνε του πάντες ήταν η προοπτική του Champions League και τώρα που χάθηκε αρκετοί παίκτες ψάχνονται. Ο αποκλεισμός από την Αϊντχόβεν ήρθε με τρόπο που ανέδειξε και κάποια αγωνιστικά προβλήματα αφού το συνολικό 5-0 υπέρ των Ολλανδών το οποίο μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο δημιούργησε τριγμούς ανάμεσα σε διοίκηση, προπονητή και οπαδούς.

Σε κάθε περίπτωση η δευτεραθλήτρια Βελγίου είναι μια αξιόλογη ομάδα που δεν έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρσι. Αυτό πρέπει να είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!