«Να βρεθούν οι ένοχοι και να πληρώσουν»

Κινητοποιήσεις οι οποίοι θα έχουν σαν μοναδικό σκοπό να βρεθούν οι ένοχοι που οδήγησαν τον τόπο σʼ αυτή την κατάσταση προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Σπύρος Σωτηρίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου. «Εάν δεν δούμε τους ενόχους στην φυλακή δεν θα ησυχάσουμε λεπτό» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος ενώ στάθηκε και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας καλώντας τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό τόσο της ποδοσφαιρικής αλλά και της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας. Κινητοποιήσεις οι οποίοι θα έχουν σαν μοναδικό σκοπό να βρεθούν οι ένοχοι που οδήγησαν τον τόπο σʼ αυτή την κατάσταση προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Σπύρος Σωτηρίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου. «Εάν δεν δούμε τους ενόχους στην φυλακή δεν θα ησυχάσουμε λεπτό» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος ενώ στάθηκε και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας καλώντας τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό τόσο της ποδοσφαιρικής αλλά και της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας.

Η συνέντευξη του προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ Σπύρου Σωτηρίου:

Πόσο σας επηρεάζει-προβληματίζει η κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας; «Έχουν επηρεαστεί οι πάντες. Όλοι οι Ελληνοκύπριοι έχουμε έρθει σʼ αυτό το κατάντημα. Κάποιοι μας έλεγαν πως η οικονομία μας είναι ισχυρή, και είδαμε σε 15 μέρες να διαλύετε το κράτος. Το θέμα είναι πως ο κόσμος έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στους πολιτικούς και στους πάντες. Έχουν γίνει διάφορα παράξενα πράγματα από τους προηγούμενους κυβερνώντες, όλοι γνώριζαν ποια ήταν η κατάσταση αλλά φαίνεται πως κάποιοι δεν πίστευαν πως θα φτάναμε σʼ αυτή την κατάσταση. Εμείς ως σύνδεσμος το μόνο που σκεφτόμαστε και θα το απαιτήσουμε είναι να βρεθούν και να πληρώσουν οι ένοχοι. Μόνο αυτό μας νοιάζει, είμαστε υποχρεωμένοι να ζήσουμε με την υπάρχον κατάσταση και η ευχαρίστηση όλου του κόσμου είναι να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι. Από τους τραπεζίτες, προέδρους, βουλευτές, τους πάντες».

Πως θα αντιδράσετε σαν σύνδεσμος; «Θα αντιδράσουμε δυναμικά και θα ζητήσουμε επιτακτικά την παραδειγματική τους τιμωρία. Προγραμματίζουμε ήδη κινητοποιήσεις, αυτή ήταν η απαίτηση όλων των μελών μας και αυτό θα πράξουμε. Θέλουμε να δούμε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής αυτούς που μας οδήγησαν σʼ αυτή την κατάσταση και δεν θα ησυχάσουμε αν δεν εισακουστούμε. Δεν μπορεί να την πληρώνει πάντα ο απλός κοσμάκης τα λάθη αυτών των κυρίων. Οι απατεώνες, οι κλέφτες πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και να δικαστούν για την σημερινή κατάσταση που υπάρχει στο νησί μας».

Υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων μας με την καλαθοσφαιρική μας ομάδα να δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι την Παρασκευή με την ΑΕΚ. Πως το αντιμετωπίζετε; «Με τα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο η ζωή δεν μπορεί παρά να συνεχιστεί και οφείλουμε να δούμε την επόμενη μέρα με την ευχή να είναι καλύτερη. Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα την Παρασκευή έχει ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό αγώνα με την ΑΕΚ και πρέπει ΟΛΟΙ μας να δώσουμε δυναμικά το παρών μας και να στηρίξουμε την ομάδα μας. Καλούμε τους πάντες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην συμβεί το παραμικρό, και να προστατέψουμε την ομάδα μας από τυχόν τιμωρία της έδρας. Είμαστε ήδη υπότροποι και η ΚΟΚ δεν θα διστάσει να μας τιμωρήσει. Γιʼ αυτό καλώ όλους όσους θα πάνε στο γήπεδο να στηρίξουν την ομάδα, όπως εμείς σαν ΑΠΟΕΛ γνωρίζουμε, μακριά από ακρότητες. Όσοι έχουν στο μυαλό τους άλλα πράγματα καλά κάνουν να μην έρθουν στο γήπεδο».

Μετά την ΑΕΚ η Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος με 1250 άτομα στην εξέδρα. «Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, το τελευταίο του πρωταθλήματος, με την Ανόρθωση και θέλουμε τη νίκη για να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο τον  τίτλο. Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε σε όσους βρεθούν στο Παπαδόπουλος είναι να δώσουν την ψυχή τους για να βοηθήσουμε του παίκτες μας να πετύχουν τον στόχο τους. Καλούμε τους πάντες να βρεθούν στις 14:00 στο Fan Club και να πορευτούμε μαζί στο γήπεδο. Παράκληση μου προς τον κόσμο να έχουν στο μυαλό τους μόνο να βοηθήσουμε την ομάδα και τίποτε περισσότερο για να βρεθούμε στο +6».

Πως βλέπεις το γεγονός ότι ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα διεκδικούν τον τίτλο ενώ η πετόσφαιρα έχει ήδη στεφθεί πρωταθλήτρια; «Η χρονιά ήταν δύσκολη, περάσαμε όλοι πάρα πολλά, τόσο το Σωματείο, όσο και η εταιρεία όμως από την στιγμή που όλοι μας βάλαμε το ΑΠΟΕΛ πάνω απʼ όλα βλέπουμε το αποτέλεσμα. Ήταν μεγάλη η συνεισφορά του συνδέσμου σʼ αυτή την επιτυχία και ευχή μας είναι να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο και να κατακτήσουμε όσο περισσότερους τίτλους μπορούμε σʼ αυτή την περίοδο. Εμείς σας Σύνδεσμος είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που βλέπουμε το ΑΠΟΕΛ μας να πρωταγωνιστεί σʼ όλα τα αθλήματα και θα είμαστε στο πλευρό όλων των ομάδων μας για να στηρίξουμε τις προσπάθειες τους».

Πηγή: ιστοσελίδα Παν.συ.φι

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!