Να βρούμε τη δύναμη

Η ομάδα μας αναχωρεί σε λίγο για το Ισραήλ για να ξεκινήσει αύριο την απρόσμενη Ευρωπαϊκή της πορεία έχοντας σαν πρώτο αντίπαλο την Μακάμπι.  Η πρώτη μας συμμετοχή στους ομίλους της δεύτερης σημαντικότερης διασυλλογικής διοργάνωσης, δυστυχώς δεν συνοδεύεται με τον απαιτούμενο ενθουσιασμό που μας διακατείχε σε προηγούμενες πρεμιέρες. Ο ενθουσιασμός και η πώρωση που βλέπαμε κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο τα προηγούμενα χρόνια δεν είναι στο γνωστό επίπεδο. Το αν και σε τι βαθμό έχει επέλθει κορεσμός και ανάμεσα στον κόσμο είναι ένα μεγάλο θέμα που σε κάποια φάση πρέπει να μας απασχολήσει. Η ανάγκη να ανακτήσουμε τον χαμένο οπαδισμό μας είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Η παρουσία του ΑΠΟΕΛ στο Europa League απαιτεί να βρούμε τις δυνάμεις  για να μπορέσουμε να στηρίξουμε την ομάδα με κάθε τρόπο. Οι αντίπαλοι ξέρουν ότι οι Πορτοκαλί έκαναν την Ευρώπη να υποκλιθεί και θα πρέπει να πράξουμε το ίδιο και τώρα, ασχέτως με τα εσωτερικά προβλήματα που μας κλονίζουν. Δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά αν ήταν θα μπορούσαν να το έκαναν  όλοι.

Είμαστε ΑΠΟΕΛ. Αυτό έχουν υποχρέωση να εμπεδώσουν και οι παλιοί ποδοσφαιριστές ν στους νεοφερμένους. Δεν ανεχόμαστε άλλα ρεζιλίκια στην Ευρώπη. Και ναι ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός από την Μάριμπορ και τη Ζούλτε δεν τιμά κανέναν. Όσο και αν η διοίκηση με τον προπονητή επιχειρούν να το υποβαθμίσουν οι αποκλεισμοί αντανακλούν τη δική τους αποτυχία να υλοποιήσουν αυτά που μας έτασσαν.

Είμαστε περήφανοι για τον ΑΠΟΕΛ και δεν σκοπεύουμε να  διαπραγματευτούμε την περηφάνια μας. Όπως ο κόσμος αντλεί δυνάμεις καθημερινά για να μπορεί να ανέχεται τις συνεχόμενες αποτυχίες, έτσι και αυτοί που έχουν την ευθύνη για την άσχημη εικόνα της ομάδας μας θα πρέπει να βρουν αποθέματα δυνάμεων να μας δείξουν κάτι διαφορετικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!