Να βρούμε τον τρόπο

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται απόψε να κάνει το καθήκον του που δεν είναι άλλο από το να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης μέσα στην καυτή έδρα της Vardar. Η ανωτερότητα της ομάδας που δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη στον πρώτο αγώνα μας στέλνει αγχωμένους στο σημερινό επαναληπτικό αλλά ούτε αυτό μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία αφού η ομάδα μπορεί και πρέπει να αντέξει την πίεση.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα αναγκάζει και τις δυο ομάδες να επιδιώξουν το γκολ και σε λίγες ώρες θα ξέρουμε αν και πως θα το επιδιώξουν αυτό. Ο προπονητής της Vardar δηλώνει πως η ομάδα του δεν θα κλειστεί στο μισό γήπεδο όπως τον πρώτο αγώνα ενώ ο Πασιένσια είπε ότι ανεξαρτήτως του πως θα παίξει ο αντίπαλος ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση και κυρίως την αποτελεσματικότητα του ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα μας καλείται πράγματι να βρει τον τρόπο να σκοράρει ένα τουλάχιστον τέρμα και παράλληλα να έχει καλή μεσοαμυντική λειτουργία που θα κρατήσει τους αντιπάλους ακίνδυνους. Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιες θα είναι αυτές.

Οι εκτιμήσεις λένε ότι στο 4-3-3 θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να έχει παρουσία και ο Στίλιτς, με το πιθανότερο σενάριο να είναι αυτό που θέλει τον Βόσνιο να κινείται στον κεντρικό άξονα μπροστά από τα δυο άλλα κεντρικά χαφ.

Οι Λεάλ και Πιατκόφσκι είναι οι υποψήφιοι για την κορυφή της επίθεσης με τον πρώτο να έχει σίγουρη θέση στην 11αδα. Σε περίπτωση που προτιμηθεί ο Λεάλ σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για έναν εκ των Βάντερ ή Χαραλαμπίδη για να καλύψει το δεξί άκρο ενώ αριστερά προβάδισμα έχει ο Εφραίμ.

Εννοείται ότι σε περίπτωση που κριθεί ανέτοιμος ο Καρλάο θα γίνουν αλυσιδωτές αλλαγές – προσαρμογές με την προσδοκία ότι αυτές δεν θα επηρεάσουν την καλή λειτουργία όλων των γραμμών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!