Να δείξουμε χαρακτήρα

Ο πιο κρίσιμος αγώνας μετά από αυτούς με Παρτιζάν και Κοπεγχάγη πλησιάζει και η αγωνία αλλά και το άγχος όλων μεγαλώνει. Η ομάδας μας μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα καλείται να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης μέσα στην έδρα της Σλόβαν. Έδρα που αναμένεται να είναι καυτή το βράδυ της Τετάρτης αφού και στους Σλοβάκους υπάρχει μια άνευ προηγουμένου κινητοποίηση. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμος το βράδυ Τετάρτης σε όλους τους τομείς έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις δεδομένες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει. Ο κόσμος πιστεύει στην πρόκριση όπως επίσης και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι κρίνουν ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Τονίζουμε όμως και εμείς για ακόμα μια φορά ότι τα λόγια πρέπει να γίνουν πράξεις αφού δεν προκρίνεται πάντα ο θεωρητικά καλύτερος.

Τα αεροπλάνα γέμισαν και από σήμερα ξεκινά η μετάβαση των οπαδών μας στην Μπρατισλάβα. Οι 700 περίπου οπαδοί μας που θα βρεθούν στο γήπεδο θα δώσουν τη δική τους μάχη για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Όπως είναι γνωστό μέσα στο Σαββατοκυρίακο υπήρξαν διαδοχικές επιχορηγήσεις από πλευράς εταιρείας ΑΠΟΕΛ για την μονοήμερη πτήση, έτσι ώστε η τιμή να γίνει πραγματικά προσιτή. Με το που έκλεισε στα 250 ευρώ έτρεξαν αυτοί που έπρεπε έτσι γέμισε ακόμα ένα αεροπλάνο.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό αφού ο Γιοβάνοβιτς θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές και καλείται να επιλέξει το σχήμα και τα πρόσωπα που θα ανταποκριθούν καλύτερα. To προβλημα που προέκυψε με τον Σολωμου δεν θεωρειται σοβαρό, θα ξεκαθρίσει σήμερα αλλά και να μην προλάβει δεν επηρεάζει σε ουσιαστικό βαθμό το πλάνο πρόκρισης.  Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο αγώνα προσβλέποντας καλύτερη μεσοεπιθετική λειτουργία. Αυτό πρακτικά σημαίνει επιστροφή των Μαρσίνιο και Αλμέιδα στο αρχικό σχήμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!