Να δικαιωθούν οι ονειροπόλοι!

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει απόψε στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική της φάση του Champions League την Μπαρτσελόνα του Μέσι. Δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε για να το πιστέψετε. Τα όνειρα των άλλων αποτελούν ως ένα βαθμό ρουτίνα για τους οπαδούς μας λόγω των επιτευγμάτων της ομάδας μας. Μπορεί αυτό να είναι και ένα από τα προβλήματα μας αλλά δεν είναι της ώρας να ανοίξουμε τέτοιο θέμα. Η ουσία είναι ότι οι παίκτες του Δώνη θα δοκιμάσουν τα όρια τους απόψε έχοντας να αντιμετωπίσουν μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Η επιθετική τριπλέτα των Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ προκαλεί σεβασμό έως και φόβο αφού πρόκειται για παίκτες που μπορούν να διαλύσουν την οποιαδήποτε αμυντική τακτική.

Η ομάδα μας θα έχει ως οδηγό την αναμέτρηση του Καμπ Νου όπου κατάφερε να ηττηθεί μόνο με 1-0 αλλά αυτή τη φορά θα προσπαθήσει για το θαύμα της βαθμολογικής συγκομιδής. Οι ρεαλιστές το θεωρούν κάτι σαν θαύμα ενώ οι ονειροπόλοι ως κάτι που μπορεί να συμβεί αν λειτουργήσουν υπέρ μας τα πολλά αν..

Ο Δώνης και οι παίκτες ξέρουν καλύτερα από οποιονδήποτε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν αλλά δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσης. Η αμυντική λειτουργία θα κρίνει πάρα πολλά στην προσπάθεια να αποφύγουμε την ήττα. Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να μας πιέσει και το ζητούμενο είναι να μην δεχτούμε γκολ!

Από την άλλη ο Δώνης μας θύμισε και χτες ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε ευκαιρίες όπως έγινε στον αγώνα με την Παρί αφού σε τέτοιο επίπεδο και για να «κλέψεις» βαθμούς από τέτοιες ομάδες απαιτείται τρομερή αποτελεσματικότητα.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας έχει και βαθμολογικές προεκτάσεις αφού η Μπαρτσελόνα θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για κατάληψη της πρώτης θέσης, ενώ εμείς θα έχουμε ελπίδες για την 3η θέση μόνο αν χάσει ο Άγιαξ από την Παρί. Εκτός και αν υπάρξουν εκπλήξεις στο ΓΣΠ και στο Παρκ ντε Πρενς!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!