Να είναι ιστορική μέρα

Είμαστε λίγες ώρες μακριά από ένα κρίσιμο ραντεβού με την ιστορία. Η προσπάθεια για κατάκτηση του 23ου πρωταθλήματος και του δεύτερου συνεχόμενου μετά από εξήντα χρόνια αρχίζει και τελειώνει σήμερα. Μέσα σε ένα 90λεπτό θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής και όχι μόνο. Όλοι θέλουν και πιστεύουν ότι η ομάδα μας μπορεί να πετύχει τη νίκη επί της Αελ, κάτι που αν γίνει θα αποτελέσει το σπουδαιότερο comeback στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Θα είναι τέτοιο γιατί από την αρχή της χρονιάς φάνηκε ότι θα ήταν μια χαμένη χρονιά. Η εντύπωση αυτή έγινε ακόμα πιο έντονα προ εβδομάδων με τις δυο συνεχόμενες ήττες αλλά ο ΑΠΟΕΛ αποδείχτηκε εφτάψυχος και η Αελ πολύ ψεύτικη για να αξίζει τον τίτλο. Όλα αυτά πλέον δεν έχουν σημασία αφού το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να βρει για τελευταία φορά τις σωματικές και ψυχικές δυνάμεις για να κερδίσει τον αγώνα.

Η μάχη στο Τσίρειο δεν φοβίζει κανέναν. Είναι ένα γήπεδο στο οποίο περάσαμε νικηφόρα πολλές φορές και στο οποίο οι οπαδοί μας κάνουν αυτό που πρέπει για να δώσουν την επιπλέον ώθηση στους παίκτες.

Έγινε πολύς λόγος για το ψυχολογικό προβάδισμα που έχει η ομάδα μας και το ζητούμενο είναι να το επιβεβαιώσουμε και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η Αελ μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της αλλά είναι μια ομάδα που μπορεί να πάρει τα δυο αποτελέσματα που της δίνουν το πρωτάθλημα. Είναι για αυτό που θα χρειαστεί τεράστια συγκέντρωση έτσι ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο τα λάθη και να ελπίζουμε ότι αυτά που θα γίνουν δεν θα στοιχήσουν.

Ο τέλειος αγώνας προϋποθέτει και αποτελεσματικότητα στη γραμμή κρούσης που για να συμβεί θα πρέπει να φτάσει η μπάλα στην εστία της Αελ με τρόπο δημιουργικό και να βρεθεί ο άνθρωπος του Θεού που θα την σπρώξει μέσα όσες φορές χρειαστεί.

Τα πολλά λόγια πλέον είναι φτώχια.

Αρκεί το ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!