Να εκμεταλλευτούμε την προπαγάνδα τους

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που μπορεί να νιώσει αυτή την περίοδο ένας χοχος είναι να πιστέψει έστω και για λίγες μέρες ότι επιτέλους κάποιοι ασχολούνται μαζί του. Είναι μεγαλύτερη, δε, η ικανοποίηση του όταν αυτοί οι κάποιοι που ασχολούνται μαζί του είναι οι ΑΠΟΕΛιστες. Η μίζερη προπαγανδιστική στρατηγική του μαντρισματος των αρνιών μέσω δηλώσεων που αποσκοπούν απλά και μόνο τον αποπροσανατολισμό τους από την ουσία, βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στο ζενίθ. Μέσα από την απόγνωση και την έλλειψη επιχειρημάτων που έχουν να κάνουν με την ουσία του προβλήματος και τους λόγους που το παράρτημα του ακελ βρίσκεται χρεωκοπημένο 11 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την κορυφή , ο επικοινωνιακός μηχανισμός του κόμματος ενεργοποιήθηκε με αφορμή ένα καταδικαστέο συμβάν μιας μικρής μερίδας που μετέτρεψαν σε μέγα θέμα.

Είναι προς όφελος μας όλη αυτή η προπαγανδιστική έξαρση που ξεδιπλώθηκε από τα πιόνια του ‎ακελ. Χρειαζόμαστε κάθε τόσο να θυμόμαστε ότι υπάρχουν και αυτοί και ότι ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει και πάλι να ιδρώσει την φανέλα για να καταφέρει να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο. Ο ΑΠΟΕΛ αποτελεί την ομάδα που κάθε αντίπαλος θέλει να κερδίσει νομίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να μας κλέψει η να μας στερήσει λίγη από την αίγλη μας.

Μπαίνουμε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και οι στόχοι της κάθε ομάδας έχουν αναπροσαρμοστεί ανάλογος. Όσοι κινδυνεύουν θα προσπαθήσουν να σώσουν το τομάρι τους, όσοι δεν επηρεάζονται θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν αλλά οφέλη και όσοι ανήκουν στον κουμμουνιστικό μηχανισμό θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν τον ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Όσο και να τους απολαμβάνουμε που προσπαθούν να πείσουν ακόμα και τους εαυτούς τους,  ‎τόσο περισσότερο θα πρέπει να πωρωνόμαστε εν όψη της συνέχειας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!