Να επιβεβαιώσουμε τις προβλέψεις

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε το καθήκον του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και με το παραπάνω αφού όχι μόνο επέστρεψε  στις νίκες αλλά το έκανε και με τρόπο πειστικό. Αυτό όμως δεν αρκεί έτσι πλέον το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε και την Σαλαμίνα έτσι ώστε να διατηρηθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι προβλέψεις είναι με το μέρος αφού η διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας θεωρείται μεγάλη. Από τη θεωρία στην πράξη όμως υπάρχει μια απόσταση την οποία πρέπει να κάνουμε όσο πιο μικρή γίνεται. Για να γίνει αυτό η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε παθιασμένη και με καλή απόδοση να πάρει τη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Είναι δύσκολη έδρα το Αμμόχωστος γιατί και όταν ακόμα κερδίζουμε αυτό γίνεται μετά δυσκολίας.

Οι θεωρητικά εύκολοι αγώνες με Ολυμπιακό, Σαλαμίνα και Αγία Νάπα πρέπει να φέρουν στην ομάδα το μάξιμουμ των βαθμών έτσι ώστε να αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική. Η ομάδα έδειξε στον τελευταίο αγώνα ουσιαστική βελτίωση και το ζητούμενο είναι να σταθεροποιήσει την απόδοση της σε επιθυμητά επίπεδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το 4-5-1 με τον Μπεναχούρ σε ρόλο οργανωτή φάνηκε να λειτουργεί καλύτερα από το 4-4-2 και η λογική λέει ότι θα εφαρμοστεί και αύριο. Από τη στιγμή που ο Μπόρδα θεωρείται έτοιμος το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε και τους ίδιους έντεκα που ξεκίνησαν με τον Ολυμπιακό.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!