Να επιβεβαιώσουμε τις προβλέψεις

Η ώρα που περιμέναμε από τη στιγμή που κατακτήσαμε το 21ο πρωτάθλημα έφτασε αφού ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει σε λίγες ώρες την προσπάθεια του για είσοδο στους ομίλους. Ο πρώτος σταθμός είναι στην Κορυτσά όπου στις 9 απόψε η ομάδα μας καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρακτικά αυτό σημαίνει νίκη έστω και αν κάποιοι θα είναι ευχαριστημένοι και με μια ισοπαλία νοουμένου ότι θα σκοράρουμε. Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά αφού απέναντι μας θα βρούμε ένα σαφώς υποδιέστερο αντίπαλο και με την ανωτερότητα μας θα πρέπει να υπερκαλύψουμε τον ενθουσιασμό του. Η προετοιμασίας ολοκληρώθηκε με τον προπονητής μας να τονίζει και χτες την ανάγκη να παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές σοβαροί αφού δεν υπάρχει η πολυτέλεια να υποτιμήσουμε τη Σκεντερμπέου. Ο Γιοβάνοβιτς αναγνώρισε ότι ο αγώνας θα κριθεί από τη δική μας απόδοση και πως θα είναι σημαντικό να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, ιδίως στα πρώτα στάδια του αγώνα όταν οι Αλβανοί θα επιχειρήσουν να μας αιφνιδιάσουν.

Είναι για αυτό που θεωρείται δεδομένη η διάταξη 4-5-1 έτσι ώστε να γεμίσει το κέντρο σε μια προσπάθεια να κλείσουν οι διάδρομοι προς την εστία του Χιώτη και παράλληλα να μπορέσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Θεωρείται δεδομένα ότι θα κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Η ομάδα μας καλείται να εξασκήσει την πίεση που θα μας φέρει γκολ και για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξουν ουσιαστικά στηρίγματα στον Σολάρι.

Ο Αργεντινός θα είναι λογικά στην κορυφή της επίθεσης και οι δυο θέσεις που φαίνεται να παίζονται είναι αυτές του κεντρικού αμυντικού και τους δεξιού χαφ. Για την άμυνα οι τρεις επιλογές για τις δυο θέσεις είναι οι Κόντης, Ζόρζ και Ολιβέιρα, με τον πρώτο να θεωρείται σίγουρος. Οι καλές εμφανίσεις του Ατόρνο στα φιλικά «αναγκάζουν» τον Γιοβάνοβιτς να τον θεωρεί ως βασικό υποψήφιο για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής αν δεν προτιμηθεί ο Χαραλαμπίδης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!