Να κάνει το όνειρο πραγματικότητα

Το είδαμε και την περσινή χρονιά ενώ επιβεβαιώθηκε και στον πρώτο αγώνα στη Δανία. Όταν ο Ντε Βινσέτι δεν πιάσει το στάνταρτ της απόδοσης του ολόκληρος ο μεσοεπιθετικός μηχανισμός του ΑΠΟΕΛ υστερεί. Η εξάρτηση στον Αργεντίνο είναι ακόμα πιο μεγάλη όταν λείπουν άλλες μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως οι Αλωνεύτης και Μαντούκα. Όλα συνηγορούν ότι το βράδυ της Τρίτης ο Ντε Βινσέτι θα πρέπει να πάρει την ομάδα στους ώμους του. Ο πιο σημαντικός αγώνας της χρονιάς απαιτεί από παίκτες της κλάσης του Αργεντινού να κάνουν το κάτι παραπάνω που θα φέρει στον ΑΠΟΕΛ την πρόκριση. Οι ικανότητες του Ντε Βινσέτι είναι γνωστές αφού μια επινόηση-ενέργεια του είναι αρκετή για να βγει μια φάση που θα φέρει το γκολ. Αυτό είναι και το ζητούμενο το βράδυ της Τρίτης.

Όπως όλοι μας έτσι και ο Ντε Βινσέτι θέλει όσο τίποτα άλλο να είναι ένα καλό βράδυ που θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Ο Αργεντινός τονίζει με κάθε ευκαιρία ότι θέλει να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League και για να το πετύχει θα πρέπει να κάνει τη δική του υπέρβαση. Θα απαιτηθεί επίσης να έχει καθαρό μυαλό αφού η θέληση του δεν πρέπει να τον οδηγήσει σε περιττές ενέργειες.

Επειδή όλα καταλήγουν στο οικονομικό πρέπει να πούμε και το εξής.. Η πλήρης απόσβεση του σημαντικού ποσού που δαπανήθηκε για την απόκτηση του μπορεί και πρέπει να γίνει άμεσα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!