Να κάνουμε το αυτονόητο

Ο ΑΠΟΕΛ είναι κάτι παραπάνω από φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση με τη Δόξα, οπότε το ζητούμενο είναι να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις πετυχαίνοντας τη νίκη που θα κάνει τον επαναληπτικό διαδικαστικού χαρακτήρα. Στα λόγια είναι όλα εύκολα και είναι για αυτό που οι παίκτες πρέπει να κάνουν επιβεβαιώσουν ότι θα παραμείνουν στην πρίζα και στο θεσμό του κυπέλλου. Η νίκη-πρόκριση θα έρθει εφόσον η ομάδα μας παρουσιαστεί σοβαρή και αποτελεσματική απέναντι σε μια ομάδα που θα επιχειρήσει με κάθε τρόπο να διαφυλάξει το μηδέν παθητικό. Η χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίσαμε την Αλκή στον πρώτο αγώνα της προηγούμενης φάσης, μένοντας στο 0-0 πρέπει να λειτουργήσει ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Η ευφορία και δυναμική που έφερε η τριάρα επί του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα πρέπει να στείλει την ομάδα μας με φόρα απόψε στο ΓΣΠ για να καθαρίσουμε την υπόθεση πρόκριση για να επικεντρωθούμε για τα καλά στον σπουδαιότερο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αλλαγές με το μέτρο

Όσες φορές έγιναν μαζικές αλλαγές από πλευράς τεχνικής ηγεσίας η ομάδα έχασε τη συνοχή της οπότε είναι και αυτό μια πρόκληση. Οι απουσίες των Ντε Βινσέτι και Σαντίν δεν αφήνουν περιθώρια πειραμάτων όσον αφορά τη γραμμή κρούσης οπότε θα δούμε και πάλι τους Σιέρινταν και Μαντούκα.

Εκεί που θα υπάρξουν αλλαγές είναι στη μεσοαμυντική διάταξη όπου οι Χιώτης, Πιπίνης, Κακά. Μπενασούρ, Αρτυματάς και Αλεξάνδρου διεκδικούν θέση και ο Δώνης καλείται να αποφασίσει πόσες αλλαγές αντέχει η ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!