Να κάνουμε το αυτονόητο

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει το αυτονόητο σήμερα το απόγευμα στο ΓΣΠ, κερδίζοντας τη Δόξα. Ο κόσμος θεωρεί δεδομένη τη νίκη αφού θεωρεί ότι η ομάδα μας θα παρουσιαστεί σοβαρή και σε συνδυασμό με την καλή απόδοση θα φτάσει στο ζητούμενο. Αν και στους περισσότερους αγώνες δεν έχουμε καταφέρει να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο ο Δώνης καταφέρνει να παρατάσσει ένα προσηλωμένο σύνολο το οποίο καταφέρνει να παίρνει το ζητούμενο. Η ομάδα μας πρέπει και μπορεί να διαχειριστεί χωρίς πρόβλημα τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν αφού το βάθος και η ποιότητα του ρόστερ είναι τέτοια που το επιτρέπουν. Όπως ισχύει σε τέτοιους αγώνες ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και όσο το δυνατό νωρίτερα θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα αλλά θα πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι να αντιδράσουν σωστά και αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν με το ιδανικό σενάριο.

Το πλάνο του Δώνη

Η απουσία των Κακά και Αμορίν λογικά θα φέρει στο αρχικό σχήμα τον Παπάζογλου. Θα είναι η πρώτη φορά μετά τον αγώνα με τον Ερμή που ο Ελλαδίτης αμυντικός θα πάρει θέση βασικού. Αν συμβεί αυτό θα γίνει δύσκολο εως ανέφικτο να πάρει κάποιες ανάσες ο Σέρτζιο κάτι το οποίο πριν τον τραυματισμό του Αμορίν ήταν στο πλάνο του Δώνη.

Πάντως υπάρχουν επιλογές αν ο Δώνης θέλει να πειραματιστεί αφού ο Ιωάννου μπορεί να αγωνιστεί και σαν κεντρικός αμυντικός.

Ο Αλωνεύτης θεωρείται έτοιμος μετά και το χρόνο συμμετοχής που πήρε στο Παρίσι και πρέπει να είναι στο αρχικό σχήμα αφού η παρουσία του θα βοηθήσει να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Παρόλο που όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα πάρουν θέση βασικού αφού είναι δεδομένο ότι υπάρχουν αυτοί που θεωρούνται ιδιαίτερα φορτωμένοι με λεπτά συμμετοχής αλλά και αυτοί που δεν θεωρούνται 100% έτοιμοι.

Μισοάδειο το ΓΣΠ

Το εργάσιμο της ημέρας, ο αντίπαλος και η άποψη ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε αναμένεται να επηρεάσουν αρνητικά την προσέλευση του κόσμου. Πρόκειται για ακόμα ένα αρνητικό και ανησυχητικό σημάδι που δεν πρέπει να στείλει λανθασμένα μηνύματα στην ομάδα που οφείλει να κάνει το καθήκον της!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!