Να κάνουμε το Βέλγιο πορτοκαλί

Μετά τον αποκλεισμό από την Μάριμπορ είναι φυσιολογικό να υπάρχει κατήφεια και απογοήτευση για το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε τον πρώτο μας στόχο.  Έστω και αν οι ομίλοι του Champions League αποτελούν ένα στόχο που θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι του χρόνου να ξαναδιεκδικήσουμε, οι όμιλοι του Europa αποτελούν ένα στόχο που πρέπει να εκπληρώσουμε. Οι λόγοι της ανάγκης να μπούμε στους ομίλους του Europa είναι χιλιοειπωμένοι και όλοι τους αναγνωρίζουμε.  Για να καταφέρουμε να προκριθούμε και να παραμείνουμε σε Ευρωπαϊκή τροχιά θα πρέπει ο καθένας στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ να κάνει την δική του υπέρβαση.

Αγωνιστικά, η υπέρβαση είναι ξεκάθαρη. Χωρίς προπονητή στον πάγκο και χωρίς τον Γκονσάλβες στην ομάδα, θα χρειαστεί καθαρό μυαλό και έξυπνη τακτική και προετοιμασία. Οι παίχτες και το προπονητικό τιμ αναγνωρίζουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν μια καλή ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι ο αποκλεισμός από την Μάριμπορ τους έχει πεισμώσει ενόψει της νέας αυτής πρόκλησης.

Από την άλλη πλευρά, ο κόσμος χρειάζεται να κάνει την δική του υπέρβαση και να σταθεί δίπλα στην ομάδα.  Για να γίνει αυτό, θα πρέπει ο ΠΑΝΣΥΦΙ να καταφέρει να οργανώσει άλλη μια εκδρομή για να βρεθούν έστω και 200 πορτοκαλί δίπλα στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να αποσπάσει ένα σκορ που να μας αφήνει όσες πιο πολλές πιθανότητες πρόκρισης στην Λευκωσία.

Η Εταιρεία, στήριξε οικονομικά την εκδρομή των οργανωμένων στο Μάριμπορ έτσι ώστε το πακέτο της εκδρομής να είναι πιο προσιτό για τον κάθε ΑΠΟΕΛίστα που πάει να βγάλει την φωνή του. Η συνολική οικονομική  συνεισφορά της Εταιρείας κυμάνθηκε στις 25,000 ευρώ  στην προσπάθεια να καταφέρουν όσοι περισσότεροι οπαδοί μας να βρεθούν στην Σλοβενία. Να θυμίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια η επιχορηγήσεις των εκδρομών των οργανωμένων είχαν καθιερωθεί. Πέραν από την εταιρεία ΑΠΟΕΛ, αρκετοί παράγοντες καθώς και χορηγοί της ομάδας (με πρώτη την bwin) έδιναν λεφτά στον Σύνδεσμο  για να μειώνεται η τιμή της εκδρομής ανά άτομο .

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν είναι και τα καλύτερα όσον αφορά την τιμή του πακέτου μετάβασης  στο Βέλγιο. Ας ελπίσουμε ότι η ανάγκη να πάρουμε όσο περισσότερους φιλάθλους γίνεται στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα θα σπρώξει την Εταιρεία ΑΠΟΕΛ  ή κάποιους άλλους χορηγούς στο να χρηματοδοτήσουν την εκδρομή και να μπορέσει η ομάδα να παίξει στο Βέλγιο συνοδευόμενοι με τα συνθήματα και τα τραγούδια των πορτοκαλί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!