Να κάνουμε το καθήκον μας

Χωρίς καμία δόση υποτίμησης στην υπολογίσιμη και ύπουλη ομάδα του Εθνικού Άχνας, ο ΑΠΟΕΛ καλείται σήμερα να κερδίσει τα δικά του προβλήματα. Αν η ομάδα μας καταφέρει να βρει τις λύσεις στις σημαντικές απουσίες που έχουμε, τότε θα πετύχουμε ακόμα μια νίκη. Οι προβλέψεις είναι ξεκάθαρες και θέλουν τον ΑΠΟΕΛ να κερδίζει την ομάδα του Κίκη Φιλίππου. Ακόμα και χωρίς τέσσερις από τους βασικούς συντελεστές του comeback είμαστε το ακλόνητο φαβορί. Δεν θα κερδίσουμε όμως αν δεν είμαστε σοβαροί και αποτελεσματικοί. Ο Δώνης ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε τις αντικειμενικές δυσκολίες που θα υπάρξουν αφού θα πρέπει να παρατάξει μια νέα εντεκάδα σε βαθμό που ούτε και ο ίδιος δεν θα ήθελα. Οι απουσίες των Ντε Βινσέτι και Αλωνεύτη στερούν από την ομάδα τους παίκτες που από το πουθενά μπορούν να δημιουργήσουν το γκολ ενώ δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για τον Μοράις.

Υπάρχουν όμως επιλογές και μέσα από αυτές θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις..

Γρίφος η εντεκάδα

Ίσως να είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν τόσα πολλά ερωτηματικά όσον αφορά τον καταρτισμό της εντεκάδας, απόρροια των σημαντικών απουσιών. Μπορεί οι Αλωνεύτης και Βινίσιους να βρίσκονται στην αποστολή αλλά θεωρείται απίθανο να τους δούμε στο αρχικό σχήμα. Ο Δώνης δοκίμασε πολλά και διάφορα πράγματα τις τελευταίες μέρες, γεγονός που δείχνει τον προβληματισμό του για το πώς θα χειριστεί τις απουσίες.

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε που κατέληξε ο Δώνης που όσο παράξενο και αν ακούεται έχει αρκετές επιλογές και το ζητούμενο είναι ποια είναι η πιο σωστή.

Θα μπορούσε για παράδειγμα να δούμε ως επιθετικό δίδυμο τους Μαντούκα και Σαντίν αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί και τον Σαντίν – Σιέρινταν με τον Μαντούκα να παίρνει θέση στο κέντρο. Οι Αρτυματάς και Χαλαμπίδης είναι σίγουροι στη μεσαία γραμμή αλλά είναι άγνωστο ποιος άλλος  θα προτιμηθεί για να αγωνιστεί στον άξονα.

Οι επιλογές περιστρέφονται γύρω από τους Αμορίν, Γκόμες, Μαντούκα αλλά ακόμα και τον Χαραλαμπίδη αλλά η υπόθεση μπλέκεται ακόμα περισσότερα αφού επηρεάζει και η ετοιμότητα παικτών όπως του Κακά.

Είναι για αυτό που το ζητούμενο είναι όποιοι και αν αγωνιστούν να παρουσιαστούν έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι. Η βοήθεια από τον κόσμο θα είναι παραπάνω από έντονη οπότε πάμε ολοταχώς για ακόμα μια νική.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!