Να κάνουμε το καθήκον μας

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται σήμερα να διατηρήσει το νικηφόρο σερί που τον έφερε στην πρώτη θέση έχοντας απέναντι του τον αιώνιου του αντίπαλο. Ο αγώνας απέναντι στην Ομόνοια δεν θα είναι εύκολος και μόνο αν η ομάδα μας κάνει αυτά που πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πάθος, συγκέντρωση και καλή απόδοση είναι τα βασικότερα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του Φινκ για να ανταποκριθούν όπως πρέπει. Η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης θα κρίνει και την κατάταξη των ομάδων της πρώτης εξάδας και για χίλιους δυο λόγους είναι σημαντικό να παραμείνουμε στην κορυφή. Πρέπει να θυμίσουμε ότι οι απώλειες βαθμών απέναντι σε ομάδες του πάτου μας αναγκάζουν να έχουμε τις ελάχιστες δυνατές απώλειες στα ντέρμπι.

Το πλάνο του Φινκ

Τα δεδομένα είναι γνωστά και οτιδήποτε άλλο δούμε το απόγευμα πέραν της επανόδου του Καρλάο στο αρχικό σχήμα θα είναι έκπληξη. Ακόμα και για την περίπτωση του Νάφιου τον οποίο πολλοί οπαδοί μας περιμένουν να δουν βασικό, ο Φινκ δείχνει να έχει διαφορετική άποψη. Το 4-2-3-1 θα αποτελείται από τους παίκτες που αγωνίστηκαν και στους τελευταίους αγώνες και το ζητούμενο είναι η καλή λειτουργία όλων των γραμμών.

Η βελτίωση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι είναι ένα θέμα που απασχολεί τον προπονητή μας αφού όπως φάνηκε και στον αγώνα με τον Απόλλωνα δυσκολευόμαστε, ιδιαίτερα όταν έχουμε απέναντι μας διπλή ζώνη άμυνας. Το ζητούμενο σήμερα και ανεξαρτήτως της τακτικής που θα εφαρμόσει ο Καϊφας θα είναι να δουλέψουν σωστά τα άκρα αλλά και η ανάπτυξη από τον κεντρικό άξονα.

ΟΙ Εφραιμ, Χαραλαμπίδης και Ντε Βινσέτι θα έχουν καθοριστικό ρόλο στο να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργικό τρόπο ανάπτυξης.

Μεσοαμυντικά το ζητούμενο είναι να περιοριστεί ο Ασίς από τον οποίο ξεκινούν οι καλύτερες προϋποθέσεις για το παράρτημα. Οφείλουμε επίσης να εκμεταλλευτούμε την απουσία του καλύτερου τους επιθετικού αφού είναι δεδομένο ότι στερούνται ισάξιων επιλογών.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!