Να κάνουμε το καθήκον μας

Όλη η Κύπρος θεωρεί τον ΑΠΟΕΛ ως το βέβαιο πρωταθλητή και το μοναδικό ζητούμενο είναι το πότε θα τελειώσουμε και μαθηματικά την υπόθεση. Οι αγώνες κατάταξης αρχίζουν και το +12 από τη δεύτερη ομόνοια δείχνει και είναι πελώριο. Ο εφησυχασμός είναι ικανός να καθυστερήσει τους εορτασμούς και είναι για αυτό που η Αεκ πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. Ο αγώνας στο ΓΣΖ δεν θα είναι εύκολος αφού και η ομάδα της Λάρνακας θέλει για τους δικούς της λόγους το βαθμολογικό κέρδος. Το καλό και σοβαρό ΑΠΟΕΛ όμως μπορεί να νικήσει και αυτή τη φορά έστω και αν οι τραυματισμοί περιορίζουν τις επιλογές του Γιοβάνοβιτς. Ο Αλμέιδα συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή αλλά θεωρείται ρίσκο ως ένα βαθμό η συμπερίληψη του στην αρχική εντεκάδα αφού δεν μπόρεσε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς τη βδομάδα που πέρασε. Αυτό σημαίνει ότι ο Τρισκόφσκι θα πάρει στην κορυφή της επίθεσης αφού φαντάζει η καλύτερη επιλογή. Ο Σκοπιανός έδειξε και στον αγώνα της Εθνικής του να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το ζητούμενο είναι να έχει τα αναγκαία στηρίγματα για να μπορέσει να γίνει απειλητικός.

Στην προσπάθεια αυτή καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι παίκτες που θα βρίσκονται λίγο πιο πίσω από τον Τρισκόφσκι. Αυτοί είναι οι Μαρσίνιο, Χαραλαμπίδης και Μαντούκα που αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα και θα πρέπει με τις πρωτοβουλίες που θα πάρουν να καταφέρουν κάνουν την ομάδα μας απειλητική. Όπως σε κάθε σημαντικό αγώνα έτσι και σε αυτόν πολλά θα κριθούν από την ομάδα που θα καταφέρει να επιβάλει το ρυθμό της.

Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Χιώτη και να περιορίσει τους 1-2 γρήγορους παίκτες των μάντηδων. Θα έχουν και αυτοί τις δικές τους απουσίες αλλά αυτό δεν πρέπει να μας παρασύρει.

Όσοι μπόρεσαν να προμηθευτούν εισιτήριο θα δώσουν βροντερό παρών σε έναν ακόμα αγώνα, προσδοκώντας ότι θα έρθει η νίκη που θα μας φέρει μια ανάσα από την ανακήρυξη…

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!