Να κερδίσει πίσω τον κόσμο

Η μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας, η αρνητική εικόνα που έκτισε η  περίοδος Πάουλο Σέρτζιο περίοδος και η τρομερή δυσκολία της Διοίκησης να διαχειριστεί σοβαρά θέματα έχουν απομακρύνει τους ΑΠΟΕΛίστες από την ομάδα. Η ομάδα δεν έχει χάσει μόνο στην αριθμητική απομάκρυνση των οπαδών από το γήπεδο. Η πενιχρή παρουσία του κόσμου τους στους αγώνες της ομάδα μας είναι μόνο ένα κομμάτι της απογοήτευσης του κόσμου. Η μεγαλύτερη απώλεια αφορά το ενδιαφέρον των οπαδών προς την ομάδα και τον ενθουσιασμό που έχει χαθεί. Δεν θα σταματήσουμε να τονίζουμε και να θυμίζουμε ότι οι πολλές και συνεχείς υποσχέσεις, η υπερπροβολή του έγκαιρού προγραμματισμού και οι διάφορες ενέργειες καλλωπισμού της πραγματικής εικόνας της ομάδας ξενέρωσαν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Ο στόχος της νέας προοπτικής που προσφέρει η αλλαγή προπονητή, δεν θα πρέπει να είναι μόνο αγωνιστικός. Γιατί, για να λέμε την αλήθεια, ο περσινός ΑΠΟΕΛ κέρδισε το πρωτάθλημα αλλά κανείς μας ποτέ δεν ενθουσιάστηκε με την ομάδα και δεν τρελαινόταν να την βλέπει στο γήπεδο.

Με τα νέα δεδομένα, το στοίχημα του  είναι πλέον διπλό. Ο προπονητής μας  καλείται εκτός από το να παίρνει αποτελέσματα μέσα από τους αγώνες, να μπορέσει να κερδίσει και την χαμένη εμπιστοσύνη των οπαδών μας προς την ομάδα που χάθηκε λόγο των πολλών γεγονότων από το καλοκαίρι. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι απαιτητικός και έχει άποψη. Η στήριξη του είναι καθολική αν πραγματικά πιστέψει σε αυτά που θα δει.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν κερδίζεται με υποσχέσεις, δηλώσεις και φανφάρες. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ κερδίζεται όταν του αποδείξεις ότι έχασες αλλά προσπάθησες όσο μπορούσες. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ σέβεται αυτούς σέβονται την φανέλα που φορούν και κάνουν το παν να την τιμήσουν. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ στηρίζει όλους όσους δουλεύουν ακούραστα για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.

Αν καταφέρεις και τον κερδίσεις, τότε να ξέρεις ότι θα πάρεις πολλά περισσότερα από ότι μπορείς να φανταστείς.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!