Να κερδίσει τον κόσμο

Η μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας, σε συνδυασμό με την αποτυχημένη πορεία της στους δύο σημαντικούς ευρωπαϊκούς αγώνες, συνέτεινε στο να δημιουργηθεί μια αρνητική εντύπωση όσον αφορά την ομάδα και συγκεκριμένα τον Πάουλο Σέρτζιο. Δυστυχώς οι πολλές και συνεχείς υποσχέσεις, η υπερπροβολή του έγκαιρού προγραμματισμού και οι εξαγγελίες περί ετοιμότητας ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, διασύρθηκαν μπροστά στα αποτελέσματα και την αγωνιστική παρουσία της στους μέχρι σήμερα αγώνες. Ο ΑΠΟΕΛ, σε σύνολο 12 αγώνων με τον Πάουλο Σέρτζιο στο τιμόνι, κατάφερε να πετύχει μόλις δύο νίκες. Η μία επί τoυ Απόλλωνα και η άλλη επί της ΕΝΠ στην πρεμιέρα. Αυτό δεν είναι στατιστικό που καθρεφτίζει ΑΠΟΕΛ.

Η κορύφωση της απογοήτευσης για την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας εκδηλώθηκε με τις έντονες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν την περασμένη Δευτέρα και δεν τιμούν κανένα. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, δεν είναι στο DNA του ΑΠΟΕΛίστα τέτοιες συμπεριφορές. Αποτελεί για όλους μας μεταβατική χρονιά η φετινή και οφείλουμε να βρούμε να τους τρόπους έτσι ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και ως οπαδοί την ομάδα να βρει τα πόδια της. Οι πορτοκαλοί, αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα προς μίμηση για όλους και θα πρέπει να τους πιστώσουμε για την παρουσία τους μέχρι στιγμής στους επίσημους αγώνες.

Με αυτά τα δεδομένα, το στοίχημα του  Πάουλο Σέρτζιο είναι διπλό. Ο προπονητής μας  καλείται εκτός από το να παίρνει αποτελέσματα μέσα από τους αγώνες, να μπορέσει να κερδίσει και την χαμένη εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας οπαδών μας. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι απαιτητικός και έχει άποψη. Η άποψη αυτή είναι κάτι που πολύ δύσκολα μπορείς να αλλάξεις με λόγια.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν κερδίζεται με υποσχέσεις και φανφάρες. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ κερδίζεται όταν του αποδείξεις ότι έχασες αλλά προσπάθησες όσο μπορούσες. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ σέβεται αυτούς σέβονται την φανέλα που φορούν και κάνουν το παν να την τιμήσουν. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ στηρίζει όλους όσους δεν στηρίζονται σε άλλους για να τους αναδείξουν, αλλά δουλεύουν χωρίς τυμπανοκρουσίες για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ξέρει να εκτιμά και να αγκαλιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο όλους όσους δουλεύουν σκληρά για αυτή την ομάδα. Αν καταφέρεις και τον κερδίσεις, τότε είναι σαν να κέρδισες όλους τους τίτλους που βρέθηκαν μπροστά σου.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!