Να κερδίσουμε και τις απουσίες

Παρά τις πολλές ιδιαιτερότητες που κρύβει ο αυριανός αγώνας πρέπει να τον κερδίσουμε. Η μείωση της διαφοράς από την Ανόρθωση προϋποθέτει να κερδίζουμε εμείς κάθε αγωνιστική αναμένοντας νέο στραβοπάτημα της πρωτοπόρου. Εναντίον της Άχνας η ομάδα μας θα στερηθεί των υπηρεσιών σημαντικών μονάδων αλλά υπάρχει η πίστη σε όλους ότι αυτοί που θα αγωνιστούν θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα και επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις των προηγούμενων ημερών όσων αφορά τους παίκτες που δεν μπορούν να υπολογίζονται. Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης και Σέρτζιο τέθηκαν εκτός αποστολής αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών με αυτό του πρώτου να τον καθιστά αμφίβολο και για τον επόμενο αγώνα.

Οι Μπιτόν, Τζιόλης και Μπουντιμίρ κέρδισαν μάχη με το χρόνο και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή αλλά θεωρείται δύσκολο να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Για τους δυο επιθετικούς τουλάχιστον το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνουν στον πάγκο, αφού ο Μαντούκα θα κληθεί και πάλι να δώσει τις λύσεις αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης.

Η αλήθεια είναι ότι κερδίσαμε τους τελευταίους λόγω ικανότητας της ομάδας να παίρνει την ουσία διασφαλίζοντας το μηδέν παθητικό και βρίσκοντας τον τρόπο να σκοράρουμε. Αυτό πρέπει να γίνει και αύριο παρά τις απουσίες κάποιων παικτών και του κόσμου.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!