Να κουμαντάρουμε και τα δυο

Ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει στην πιο καθοριστική εβδομάδα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς έχοντας να διαχειριστεί δυο μέτωπα τα οποία είναι αλληλένδετα και οδηγούν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την μια έχουμε την υπόθεση του εφετείου και από την άλλη τον αγώνα του Σαββάτου. Αν το εφετείο της ΚΟΠ ικανοποιήσει τα θέλω του Κουτσοκούμνη και ενδώσει στις απειλές του Σοφοκλέους θα γίνει ο αγώνας. Σε διαφορετική περίπτωση θα κατακυρωθεί ο αγώνας που διακόπηκε υπέρ μας Η διοίκηση Πετρίδη έχει το πιο δύσκολο έργο αφού από την μια πρέπει να υπερασπιστεί φανατικά και αποτελεσματικά την έφεση αλλά αυτό δεν πρέπει να στείλει λανθασμένα μηνύματα στον κόσμο και την ομάδα σε περίπτωση που χαθεί η μάχη.

Είναι για αυτό που παράλληλα με τη νομική και παρασκηνιακή μάχη θα πρέπει να σταλούν τα σωστά μηνύματα και στους παίκτες, αφού είναι αυτοί που ενδεχομένως να χρειαστεί να δώσουν την τελευταία και πιο καθοριστική μάχη.

Η επιστροφή των 4 παικτών της κρατικής Κύπρου ήταν το πρώτο βήμα αλλά πρέπει να γίνουν και άλλα. Το βασικότερο θέμα και πρόβλημα είναι ότι και οι παίκτες ξενέρωσαν με όλα αυτά που συμβαίνουν. Τα μηνύματα αυτών που δημοσιοποιούν τις απόψεις τους μέσω των social media το επιβεβαιώνουν.

Η άλλη παράμετρος που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με κάποιο τρόπο είναι αυτή των παικτών που θα αγωνιστούν για τελευταία φορά το Σάββατο. Μπορεί η διοίκηση να αποφεύγει να επισημοποιήσει τη μη συνέχιση της συνεργασίας λόγω των εξελίξεων αλλά είναι κοινό μυστικό ότι κάποιοι δεν θα συνεχίσουν. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα με πιο κίνητρο θα αγωνιστεί για παράδειγμα ο Ολιβέιρα..

Τέλος υπάρχουν και οι περιπτώσεις των τραυματιών που κάνουν δύσκολο και το καθαρά αγωνιστικό μέρος. Ο Αλωνεύτης εξακολουθεί μετά από αρκετές μέρες να μην μπορεί να προπονηθεί κανονικά και θεωρείται ήδη εκτός 11αδας. Δύσκολη έως ανέφικτη θεωρείται η συμμετοχή του Μοράις ενώ ο Μαντούκα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Με αυτά τα δεδομένα αρχίζει η εβδομάδα αλλά και με τον διαπλεκόμενο Κουτσοκούμνη να συνεχίζει τις διακοπές πολυτελείας στην Ιαπωνία

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!