Να κρατήσουν οι χοροί

Η χτεσινή μέρα επιφύλαξε μοναδικές συγκινήσεις στους οπαδούς μας αφού ο αποκλεισμός κυρίως της Ομόνοιας αλλά και της Ανόρθωσης έδωσε την αφορμή για τρομερά πειράγματα. Οι δυο βασικότεροι μας αντίπαλοι στις εγχώριες διοργανώσεις απέτυχαν παταγωδώς για ακόμα μια χρονιά να κάνουν ένα μικρό έστω βήμα προόδου, γεγονός που πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Κάποιοι υποστηρίζουν και ίσως να έχουν δίκαιο, ότι δεν μας παίρνει να τους κράζουμε αφού υπάρχει ο φόβος ότι μπορεί να αποχαιρετήσουμε και εμείς πρόωρα την Ευρώπη. Είναι γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ του Σέρτζιο δεν έπεισε, ενώ κουβαλούμε από πέρσι τα ψυχολογικά που μας δημιούργησε ο αποκλεισμός από την Μπακού. Υπάρχουν επίσης και άλλα στοιχεία που δείχνουν ότι έχουμε και εμείς τα προβλήματα μας. Η ιστορία με τη χρήση των φωτοβολίδων επιβεβαιώνει ότι υπάρχει μια βόμβα στα θεμέλιά της ομάδας την οποία οι υπεύθυνοι παίζουν πελλόν να απενεργοποιήσουν. Είναι όμως και το οικονομικό ένα μεγάλο θέμα το οποίο απλά υπενθυμίζουμε.

Το παράξενο θα ήταν να μην υπήρχαν προβλήματα και είναι για αυτό που οι υπεύθυνοι καλούνται να τα διαχειριστούν σωστά έτσι να συνεχίσουμε να κρατήσουν οι χοροί αλλά από εδώ και μπρος να αφορούν τον ΑΠΟΕΛ.

Δυνατότητα υποτίμησης της Μάριμπορ δεν υπάρχει. Και αν ακόμα υπάρχει η εντύπωση ανάμεσα μας ότι η σλοβενική ομάδα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, η κουλτούρα μας δεν επιτρέπει να το αναδεικνύουμε. Αυτό πρέπει να το πει κάποιος και στον προπονητή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!