Να μας μείνει μυαλό για τη Δόξα

Είναι δεδομένο ότι χρονιά δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς. Η αποτυχία στην Ευρώπη, η άποψη πολλών ότι η ομάδα έχει αποδυναμωθεί, η αμφισβήτηση προσώπων και καταστάσεων δημιούργησαν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ πριν τον αγώνα με το Παραλίμνι. Η ομάδα κάτω από την πίεση όλων ανταποκρίθηκε και προσωρινά επανήλθε η ηρεμία. Το μενού όμως περιλάμβανε και την επισημοποίηση της κόντρας μεταξύ σωματείου και εταιρείας. Από χτες ο κόσμος απορεί για το πώς καταφέρνουμε να δημιουργούμε από μόνοι μας προβλήματα. Εξηγήσαμε όμως τα σχετικά και τα βαθύτερα αίτια της νέας κρίσης. Με τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων να έχουν ολοκληρωθεί το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να μπορέσει να επικεντρωθεί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Μπορεί οι παίκτες να μην είναι πρωταγωνιστές όλων των πιο πάνω αλλά στον Αρχάγγελο μεταφέρεται με διάφορους τρόπους το κλίμα που επικρατεί στο υπόλοιπο ΑΠΟΕΛ. Χρειάζεται προσοχή λοιπόν γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια να αποπροσανατολιστούμε πλήρως.

Ο αγώνας με τη Δόξα θα είναι δύσκολος όχι μόνο γιατί θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών αλλά γιατί ο αντίπαλος διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο. Η ομάδα του Μάριου Κωνσταντίνου θα έρθει στο ΓΣΠ μελετημένη και αποφασισμένη να πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της.

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε συνεδριάσεις και παρασυνεδριάσεις που σχετίζονται με τα όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου έχει εξαγγείλει την επομένη του αποκλεισμού από την Μπακού δημοσιογραφική διάσκεψη και το ενδεχόμενο να την μεταθέσει για την ερχόμενη εβδομάδα δείχνει το πιθανότερο σενάριο. Μέχρι τότε ενδέχεται να γίνουν προσπάθειες για να φανεί εάν υπάρχει κοινό σημείο επαφής ανάμεσα στους προέδρους των δυο συμβουλίων.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!