Να μην έχουμε παράπονο

Μια από τις προεκτάσεις της συνειδητής απόφασης των Ερωτοκρίτου και Γιοβάνοβιτς να οδηγήσουν χρονικά το θέμα παραμονής του Σέρβου στα άκρα είναι ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια είδαμε να εκτυλίσσεται το πρώτο επεισόδιο που φέρει την υπογραφή μιας ιστοσελίδας που φημίζεται για τις ανακρίβειες της. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η ιστοσελίδα sentragoal Κύπρου παρουσίασε χτες το μεσημέρι ως πρώτο θέμα την είδηση ότι ο προπονητής Σάκης Τσιώλης είναι στην κορυφή της λίστας του ΑΠΟΕΛ. Η πηγή του Κακουρή ήταν μια κουτσομπουλίστικη ανυπόγραφη  στήλη της μαμάς ιστοσελίδας sentragoal Ελλάδος. Η επιλογή των έμπειρων αθλητικογράφων του Φιλελεύθερου να αναγάγουν ένα παρασκηνιακό ανυπόγραφο σχόλιο  σε πρώτο θέμα συμβαδίζει με τον τρόμο που έχει κυριεύσει και τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Ανόρθωσης (πρώην συνάδελφος στη συγκεκριμένη εφημερίδα).

Θα ήμασταν γραφικοί όμως να έχουμε παράπονο από άτομα εκτός ΑΠΟΕΛ που λειτουργούν με βάσει τα δικά τους κριτήρια. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όταν εξάλλου ο ίδιος ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της εταιρείας διαδίδουν αβάσιμες πληροφορίες σε σχέση με τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα παραμονής ή όχι του Γιοβάνοβιτς.

Από τη στιγμή που η διοίκηση και προπονητής επέλεξαν να αφήσουν το θέμα να αιωρείται (επικοινωνιακά τουλάχιστον) ότι συμβεί στο μεσοδιάστημα είναι φυσιολογικό. Ο ΑΠΟΕΛ πουλά από κάθε άποψη έτσι οι διάφοροι μάνατζερ θα θέλουν να εμπλέξουν τα ονόματα των πελατών τους στο παιχνίδι της πιθανής διαδοχής του Γιοβάνοβιτς. Ούτε αυτό αλλά ούτε και ο τρόπος με τον οποίο το δίδυμο Ερωτοκρίτου – Γεωργίου χειρίζεται το όλο θέμα πρέπει να αποπροσανατολίσει από τον κοινό στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Θα επαναλάβουμε και σήμερα πως έστω και αν Σέρβος προπονητής παρουσιάζεται πιο κοντά στην αποχώρηση παρά στην παραμονή του , ο στόχος για κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι εφικτός.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!