Να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες

Είναι δεδομένη η εξάρτηση του ΑΠΟΕΛ σε συγκεκριμένους παίκτες προκειμένου να δουλέψει καλά και σωστά η ομάδα. Η φετινή παρουσία του Αλωνεύτη δείχνει με τον πιο έντονο τρόπο πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε τις ατομικές του ενέργειες και την όλη του παρουσία. Η ομάδα μας πάει στην Πάφο χωρίς τον πολυτιμότερο της παίκτης αλλά και χωρίς τον Βινίσιους που είναι σημαντικό γρανάζι στην μεσαία γραμμή. Με αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικό να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες και να μπορέσει η ομάδα να λειτουργήσει καλά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Δώνης καλείται να βρει τις λύσεις και οι παίκτες με τη σειρά τους να δείξουν ότι μπορούν να κερδίσουν και τις απουσίες.

Οι Αρτυματάς και Αλεξάνδρου είναι οι παίκτες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα στη θέση των Βινίσους και Αλωνεύτη αντίστοιχα. Για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής είναι επιλογή και ο Μαντούκα αλλά όπως έχουμε δει σε προηγούμενους αγώνες το επιθετικό δίδυμο με τον Βραζιλιάνο και τον Ντε Βισνέτι δεν σπάζει αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο.

Σε αυτό παίζει ρόλο και το ότι ο Σαντίν ακόμα δεν έστειλε τα πιο πειστικά μηνύματα κάτι όμως που για να γίνει θα πρέπει να έχει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής. Υπάρχει και ο Σιέρινταν που μετά τα καλά παιχνίδια που έκανε κάπου χάθηκε πάλι αφού μειώθηκε ο χρόνος συμμετοχή του.

Η ουσία είναι ότι παρά τα προβλήματα υπάρχουν επιλογές και παρά την καταλυτική φετινή παρουσία του Αλωνεύτη, ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει αυτά που πρέπει για να κερδίσει τα Κούκλια.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!