Να μην είναι πυροτέχνημα

Το επίσημο ΑΠΟΕΛ έδωσε όπως αναμενόταν συνέχεια στο προκλητικό θέμα χρηματοδότησης της Ομόνοιας με τη δική του ανακοίνωση. Το ζητούμενο πλέον και μετά τα όσα έχουμε δει να διαδραματίζονται τον τελευταίο ένα χρόνο είναι οι ενέργειες αυτές να μην αποτελέσουν ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Μερίδα καχύποπτων οπαδών μας συνδέουν την αφύπνιση του προέδρου μας με την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, οπότε ο Ερωτοκρίτου και οι συνεργάτες του καλούνται να διαψεύσουν ευχάριστα όλους μας. Για να γίνει αυτό απαιτείται η διαμόρφωση μιας επικοινωνιακής στρατηγικής η οποία δεν έχει καθοριστεί μέχρι σήμερα. Ακόμα και επί Τάκη Αντωνίου πολλά πράγματα γινόντουσαν με πρωτοβουλίες του ιδίου και χωρίς να υπάρχει πάντα η συγκατάθεση του συμβουλίου, γεγονός που εκ των υστέρων οδήγησε τις δυο πλευρές σε σύγκρουση.

Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι απαιτείται το συντομότερο δυνατό να βρεθεί το κατάλληλο άτομο που θα μπορέσει να ηγηθεί των προσπαθειών αυτό έτσι ώστε το επίσημο ΑΠΟΕΛ να έχει δυνατή φωνή και επικοινωνιακά. Από τη στιγμή που κανένα μέλος του συμβουλίου δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα αυτά η εξεύρεση του ατόμου αυτού είναι τόσο επείγον όσο και της επόμενης μεταγραφής.

Διευκρίνηση για τα περί διαδικασίας
Επειδή κάποιοι που δεν μπήκαν καν στον κόπο να δώσουν το παρών τους στη γενική συνέλευση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ βρήκα τον τρόπο να νιώσουν θιγμένοι! με την αναφορά μας για εκλογικής διαδικασίας που πρέπει να προβληματίσει πρέπει να επανέλθουμε και να πούμε τα εξής. Είναι εξωφρενικό έστω και αν υπήρξε απόφαση για καταρτισμό 15μελούς συμβουλίου να προχωρούμε σε μια εκλογική διαδικασία που στο τέλος της ημέρας θα στερήσει από τους οποιουσδήποτε τρεις αδερφούς αποελίστες την εθελοντική προσφορά στο ΑΠΟΕΛ. Για αυτό ασφαλώς και δεν οφείλεται το νυν συμβούλιο αφού ήταν στη διακριτική ευχέρεια της συνέλευσης να εισηγηθεί συμπερίληψη όλων των ατόμων στο συμβούλιο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!