Να μην επαναληφθούν τα περσινά

Είναι δεδομένο ότι η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη της  προσφοράς αφού μας αναλογούν μόνο 4100 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής. Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία καθορίζει τα κριτήρια διάθεσης των όποιων εισιτηρίων απομείνουν. Λέμε έτσι γιατί δεν πρόκειται να διατεθούν όλα προς πώληση. Και αυτό γιατί κάποια θα διατεθούν απευθείας από τους οργανωμένους. Βασικά εγγυημένα εισιτήρια φαίνεται ότι θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας Gold, VIP και των boxes. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να στηθούν έξω από τo Orange Shop την Πέμπτη ελπίζοντας ότι θα προλάβουν.. Αναπόφευκτα στο μυαλό όλων επανέρχεται το περσινό ντροπιαστικό σκηνικό της προπώλησης με την Ρεάλ. Η διοίκηση έχει καθήκον να αποτρέψει παρόμοια κατάσταση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πει έγκαιρα πόσο εισιτήρια θα διατεθούν προς πώληση την Πέμπτη.

Ίσως να μπορούμε να δώσει μια σαφή ένδειξη από σήμερα θεωρώντας ότι όλοι οι gold και οι VIP θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους. Ας το κάνει όμως την Τετάρτη για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ για το Πρωτάθλημα 2012 – 2013 που θα διεξαχθεί την Κυριακή  7 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο ΓΣΠ. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP

  • Τετάρτη 03 Οκτωβρίου 14:00 – 19:30

(εξασφαλισμένα μόνο για κατόχους διαρκείας τύπου GOLD, VIP, BOXES 24 & 27)

  • Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 09:00 – 13:00 & 14:00 – 19:00

(μόνο για τους κατόχους διαρκείας. Δεν είναι εξασφαλισμένο το εισιτήριο για όλους τους κατόχους διαρκείας) Οι κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας όπως αναφέρονται πιο πάνω θα έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου μόνο για τις μέρες όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα προπώλησης.Δεν υπάρχουν διαθέσιμα παιδικά εισιτήρια. Οι κάτοχοι παιδικών εισιτηρίων διαρκείας θα πρέπει να προμηθευτούν μαθητικό ή κανονικό εισιτήριο αγώνα.Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

  • ΚΑΝΟΝΙΚΑ €18
  • ΜΑΘΗΤΙΚΑ €10

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

  • Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP, ΘΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ 4 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
  • ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP.
  • ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
  • ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.
  • ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!