Να μην κατεβούμε από εκεί

Το ΑΠΟΕΛ χρειάστηκε 7 αγωνιστικές για να πιάσει κορυφή αφού οι απώλειες με ΕΝΠ και Πάφο μας έφεραν σε ρόλο διώκτη. Χρειάστηκαν οι νίκες στα ντέρμπι με Ανόρθωση, Ομόνοια και Απόλλωνα για να ανατραπούν τα βαθμολογικά δεδομένα. Καθοριστική ήταν και η τελευταία νίκη επί της Αεκ αφού σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ανόρθωσης μας έφερε στην κορυφή. Το σερί νικών που ήταν και το ζητούμενο μετά την ισοπαλία στην Πάφο, έφερε άλλο αέρα στην ομάδα μας και το ζητούμενο είναι να συνεχιστεί. Μέσα από ένα μαραθώνιο αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν απώλειες αλλά μπορούμε να τις ελαχιστοποιήσουμε.

Η νέα πρόκληση μετά τις νίκες στα ντέρμπι είναι να ανταποκριθούμε σωστά στους αγώνες που έρχονται με τους μικρομεσαίους. Αχνα (εκτός), Αλκή (εντός), Πέγεια (εκτός) και Δόξα (εντός) είναι κατά σειρά οι επόμενοι μας αντίπαλοι. Εχθρός του ΑΠΟΕΛ είναι ο κακός του εαυτός και ο Κίκης Φιλίππου! Δεν ξεχνάμε τα όσα έκανε πέρσι το ψευτοπαλίκαρο της Αχνας επειδή δεν τους αφήσαμε να προκριθούν στην επόμενη φάση του κυπέλου.

Πρόκληση για την ομάδα μας είναι να περάσει όσο το δυνατό απαρατήρητη και η απουσία του Μαρσίνιο αφού όπως όλα δείχνουν θα χάσει τους πιο πάνω αγώνες. Θεωρείται δεδομένο ότι θα απουσιάσει για ένα διάστημα 20 ημερών και οι επόμενες μέρες θα κρίνουν αν το διάστημα αυτό θα είναι μεγαλύτερο. Ο μικρόσωμος Βραζιλιάνος βρισκόταν σε τρομερή φόρμα τον τελευταίο καιρό και ο δεύτερος του τραυματισμός μέσα σε ένα δίμηνο δείχνει ότι δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο.

Αρχίζει το πρωτάθλημα στο μπάσκετ
Με τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα ξεκινά απόψε η προσπάθεια της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας για να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή. Το κενό του Φίσιερ είναι τεράστιο και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα ενώ όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στη διάρκεια της κανονικής περιόδου η βοήθεια από τον κόσμο είναι περιορισμένη. Πάντως σήμερα στις 7.00 αντιμετωπίζουμε την ΕΝΑΔ στο Λευκόθεο και αν καταφέρουμε να ξεκινήσουμε με νίκη θα είναι ότι καλύτερο.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!