Να μην μας πνίξει το άγχος

Όσοι ξέρουν τα οικονομικά συνεπακόλουθα τυχόν αποκλεισμού προτιμούν να μην σκέφτονται καν το ενδεχόμενο αυτό. Όσοι ήρθαν στον ΑΠΟΕΛ με την προσδοκία να αγωνιστούν στους ομίλους του Champions League ξενερώνουν στο ενδεχόμενο να περιοριστούν σε ταξίδια στο Δασάκι της Άχνας. Οι οπαδοί μας επίσης αρνούνται να δεχτούν ότι υπάρχει περίπτωση να αποχαιρετήσουμε πρόωρα την Ευρώπη ενώ μερικοί δείχνουν έτοιμοι από καιρό να τα χώσουν σε όλους και κυρίως στη διοίκηση την οποία θεωρούν υπεύθυνη για όλα τα κακά της τελευταίας διετίας.

Όπως γίνεται αντιληπτό το 0-0 προκαλεί άγχος το οποίο θα πρέπει να διαχειριστούν σωστά όλοι και κυρίως αυτοί από τους οποίους θα κριθεί το αποτέλεσμα στον επαναληπτικό στα Σκόπια. Ο ΑΠΟΕΛ με καθαρό μυαλό και καλή ψυχολογία πρέπει να επιβεβαιώσει στην πράξη την ανωτερότητα του. Αυτό δηλαδή που δεν έκανε στον πρώτο αγώνα.

Το όποιο άγχος πρέπει να μετατραπεί σε θέληση για την πρόκριση και καθαρό μυαλό που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο να ανταπεξέλθει η ομάδα στις όποιες δυσκολίες συναντήσει. Ο Πασιένσια πρέπει να βρει τους παίκτες και τον τρόπο με τον οποίο θα διασπάσει την αμυντική γραμμή της Vardar αλλά και τον τερματοφύλακα που όποτε χρειάστηκε στο ΓΣΠ ήταν θετικός.

Ο αγώνας διαρκεί 90 λεπτά και η σωστή διαχείριση προβλέπει να αντιδράσουμε σωστά και στο ενδεχόμενο να βρεθούμε πίσω στο σκορ…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!