Να μπούμε δυνατά στον 3ο γύρο

Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα αγωνίζεται σήμερα στο πρώτο της ματς του 3ου γύρου ξεκινώντας έτσι την τελευταία σειρά της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απέναντι στην αελ στο Λευκόθεο.Ο ΑΠΟΕΛ τερμάτισε πρώτος στο τέλος του προηγούμενου γύρου και έτσι θα έχει το προνόμιο να αγωνιστεί στην έδρα του με όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος εκτός από τον Απόλλωνα και την Έθα.  Το πλεονέκτημα αυτό του δίνει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί και με το τέλος αυτού του γύρου 1ος στην βαθμολογία και έτσι να μπορέσει να μπει στα πλεϊ-οφ με το σημαντικό πλεονέκτημα της έδρας. Ο καλός προγραμματισμός βοήθησε στο  να δημιουργηθεί ένα συμπαγές σύνολο μέσα στα πλαίσια λιτότητας του μπάτζετ που καθορίστηκε από το Σωματείο εξ αρχής. Η μη ύπαρξη ανάγκης για προσθαφαιρέσεις μέχρι στιγμής,  δίνει την δυνατότητα στη τεχνική ηγεσία να μπορέσει να χρησιμοποιήσει το μπάτζετ ενίσχυσης που είχε καθοριστεί εξ αρχής, για να ενδυναμώσει την ομάδα μας σε αυτή την φάση που διανύουμε και πριν τα πλει οφ.

Η ομάδα έχει τρομερή ανάγκη την υποστήριξη του κόσμου. Οι οργανωμένοι επέστρεψαν στα τσιμέντα του Λευκοθέου και έδωσαν το στίγμα. Η εξωπραγματική υποστήριξη της ομάδας στον εκτός έδρα αγώνα με τον Κεραυνό αλλά και στον ημιτελικό με την Έθα  από τους οργανωμένους στέλλει το μήνυμα ότι η δύναμη της κερκίδας θα αποτελέσει ορόσημο στην φετινή πραγματοποίηση των στόχων του ΑΠΟΕΛ.

Ο πρόεδρος της ΚΟΚ έχει κάνει τις επιλογές του και έχει δείξει με τις ενέργειες του τις προτιμήσεις του στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο ΑΠΟΕΛ σίγουρα δεν είναι μέσα σε αυτές και οι τελευταίες προκλητικές ενέργειες της ομοσπονδίας έχουν άμεσο στόχο την ομάδα μας. Έχοντας αυτό κατά νού, θα πρέπει να είμαστε δέκα φορές πιο προσεκτικοί γιατί όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα προσπαθήσουν να βρουν την παραμικρή αφορμή να μας πλήξουν.

Ο ΑΠΟΕΛ βαδίζει με σοβαρότητα προς τον τίτλο. Η παρουσία μας στους αγώνες τονώνει την ψυχολογία της ομάδας και στέλλει το μήνυμα ότι  ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα σταθεί ασπίδα προστασίας σε όσους έχουν άλλα στο μυαλό τους. Η παρουσία μας στους αγώνες τονώνει και οικονομικά το ταμείο του Σωματείου που έχει τεράστια ανάγκη και το τελευταίο ευρώ  ούτως ώστε η χρονιά να συνεχίσει να τρέχει με τις λιγότερες δυνατές δυσκολίες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!