Να νικήσουμε τα προβλήματα

Οι τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη μας έφεραν από το +5 στο -1 και το ζητούμενο ενόψει του αυριανού αγώνα δεν είναι τίποτε άλλο από την επιστροφή στις νίκες. Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και την εικόνα που έδειξε η ομάδα και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις για κάτι περισσότερο. Αυτή είναι η πραγματικότητα και η ανησυχητική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ έστω και αν ορισμένοι αδυνατούν να την δεχτούν. Όπως και οι προκάτοχοι του έτσι και ο Φίνκ θα πρέπει να παρατάξει μια εντεκάδα ανάγκης όσον αφορά κάποιες θέσεις. Το πρόβλημα είναι κυρίως μεσοεπιθετικό αφού ο Εφραίμ θεωρείται ανέτοιμος και έμεινε εκτός ενώ αν ο Χαραλαμπίδης δεν ξεκίνήσει βασικός (πολύ πιθανό) σημαίνει ότι θα υπάρξει θέμα. Στον αγώνα με την Αεκ είδαμε τον Σωτηρίου να κινείται στο δεξί άκρο αλλά είναι και αυτός εκτός πλάνων.

Ο Φίνκ δεν υπολογίζει επίσης τους Μαντούκα, Σιέρινταν, Αλωνεύτη και Γκόμες γεγονός που επιβεβαιώνει το μέγεθος του προβλήματος και τις περιορισμένες μεσοεπιθετικές επιλογές. Ο τελευταίος στη σημερινή προπόνηση αποχώρησε με πρησμένο γόνατο μετά από σύγκρουση!

Το ζητούμενο για την ομάδα μας θα είναι βρει τον τρόπο να επιτεθεί σωστά και με τρόπο που θα μας επιτρέψει να κάμψουμε την αντίσταση του Οθέλλου. Ακόμα και απέναντι στον Ολυμπιακό φάνηκαν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και είναι για αυτό που ο κόσμος περιμένει πολύ περισσότερα από τους Ντε Βινσέτι, Τζιμπούρ και Ρίισε.

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα: Pardo, Χιώτης, Κίσσας, Sergio, Χριστοφίδης, Riise, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Carlao, Amorin, Kaka, Morais, Αρτυματάς, Αλεξάνδρου, Χαραλαμπίδης, Κωνσταντίνου, De Vincenti, Djebbour.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!