Να ξεφύγουμε και στην πράξη

Οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Μετά τις συντριβές ομάδων στο Champions League, είδαμε ψες τον Απόλλωνα να δέχεται ακόμα μια ταπεινωτική ήττα στο θεσμό του Europa League. Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις απέναντι στις καλύτερες ομάδες του κόσμου και δείχνει μια τρομερή ωριμότητα που τον καθιστά μια υπολογίσιμη ομάδα επίπεδου Champions League! Είναι για αυτό που ακούμε συχνά πυκνά αρκετούς στην ομάδα μας να δηλώνουν ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει ξεφύγει από τα στενά πλαίσια του κυπριακού μίζερου ποδοσφαίρου. Είναι γεγονός ότι έχουμε τον τρόπο και την ικανότητα να τα καταφέρνουμε στην τεράστια πρόκληση του Champions League.

Πρέπει όμως να ξεφύγουμε και στην Κύπρο. Πρακτικά αυτό σημαίνει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν χρειάζεται όμως να γίνουμε καρδιακοί όπως πέρσι αν πράγματι έχουμε ξεφύγει! Ο ΑΠΟΕΛ έχτισε ήδη μια διαφορά 4 βαθμών από το δεύτερο Απόλλων την οποία πρέπει να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει.

Η απαίτηση αυτή προκύπτει από το γεγονός του ότι οι περισσότερες νίκες της ομάδας μας ήρθαν μετά από μέτρια ως προβληματική απόδοση. Ήταν στους αγώνες όπου αν δεν ήταν ο Μαντούκα μάλλον θα είχαμε βαθμολογικές απώλειες. Ο Δώνης αλλά και οι παίκτες πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο για να παρουσιάσουν την εικόνα της ομάδας που ανταποκρίνεται στις δυνατότητες της και στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

Ο αγώνας της Κυριακής με τη Σαλαμίνα είναι η καλύτερη ευκαιρία.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!