Να πάμε για ένα νέο σερί

Το σημαντικό προβάδισμα των πέντε βαθμών χτίστηκε με κόπο και μόχθο κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου όταν το ΑΠΟΕΛ έκανε ένα εντυπωσιακό σερί 8 νικών. Η ισοπαλία στο Τσίρειο έθεσε προσωρινά τέρμα στην ξέφρενη πορεία της ομάδας μας αλλά η ομάδα μας έχει εκ νέου το κίνητρο για ένα δεύτερο καλό σερί νικών που θα εδραιώσει τη διαφορά και αν όλα πάνε καλά στα τέλη Ιανουαρίου να την αυξήσουμε. Τότε είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με το ποδοσφαιρικό παράρτημα του Ακέλ. Μέχρι τότε όμως υπάρχει μια σειρά αγώνων που μπορεί να θεωρηθούν ύπουλοι και που το ΑΠΟΕΛ καλείται να τους ξεπεράσει με επιτυχία. Παραλίμνι, Ανόρθωση και Πάφος είναι κατά σειρά οι τρεις επόμενοι μας αντίπαλοι των οποίων η βαθμολογική θέση και τα όποια προβλήματα δεν πρέπει να μας παρασύρουν. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει εξάλλου ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου χάσαμε από τους κούλλουφους ενώ κάναμε δώρο στην Πάφο το βαθμό της ισοπαλίας. Από την άλλη η Ανόρθωση πήρε την κάτω βόλτα, μαστίζεται από όλων των ειδών τα προβλήματα αλλά είμαστε σίγουροι ότι ο μεταξύ μας αγώνας θα παρουσιαστεί ως η ευκαιρία για να αναγεννηθεί ο φοίνικας μέσα από τις στάχτες του.

Όπως παραδέχονται πλέον όλοι, είναι η απόδοση του ΑΠΟΕΛ που κρίνει το αποτέλεσμα των αγώνων. Με αυτό το δεδομένο η προσπάθεια στο δεύτερο γύρο πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη. Σύντομα οι απουσίες λόγω καρτών ή τραυματισμών θα αρχίσουν να αυξάνονται και είναι εκεί που θα χρειαστεί ότι έχουν τις λύσεις από τον πάγκο και το απαιτούμενο βάθος. Ο Μποαβεντούρα μπήκε στη λίστα των τραυματιών και θεωρείται σίγουρο ότι θα χάσει τον αγώνα του Σαββάτου. Γκριτσάροφ και Αίλτον βρίσκονται στο όριο των καρτών οπότε οι εναλλαγές στο σχήμα θα αρχίσουν να γίνονται πιο συχνές.

Το ΓΣΠ πρέπει να γίνει απόρθητο φρούριο στο δεύτερο γύρο αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου. Μπορεί να πλησιάζουν γιορτές, μπορεί να κάνει κρύο αλλά η ομάδα μας αξίζει κάθε θυσία. Θα είναι εξάλλου ο τελευταίος αγώνας του 2010 και πρέπει να φροντίσουμε όλοι να την αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!