Να πάρουμε τα μηνύματα

Η είδηση που αναρτήθηκε χτες στο sigmalive αναφορικά με την απόφαση των διοικούντων της ομόνοιας να μας καταγγείλουν για τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν για τον Λουα Λουα πρέπει να μας προβληματίσει. Ίσως να είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που μια ομάδα καταγγέλλει άλλη για υβριστικό ή ρατσιστικό σύνθημα που ακούστηκε σε αγώνα στον οποίο δε συμμετείχε η πρώτη. Στο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ όμως όλα είναι πιθανά και από τη στιγμή που λειτουργούν και υπό το καθεστώς πανικού όλα είναι πιθανά.

Ο κλοιός και η γενική κατακραυγή γύρω από τον εθνικό εργολάβο και τη χρηματοδότηση του από την κυβέρνηση στενεύει και με την ετεροχρονισμένη απόφαση τους να μας καταγγείλουν στην ΚΟΠ για ρατσιστικά συνθήματα επιχειρούν να ανεβάσουν τους τόνους της αντιπαράθεσης μεταφέροντας όμως την αντιπαράθεση εκεί που τους βολεύει.

Η τακτική αυτή αλλά και ο τρόπος που ενεργούν γενικότερα αποτελεί το καλύτερο προειδοποιητικό μήνυμα για τη διοίκηση Ερωτοκρίτου ενόψει της αγωνιστική χρονιάς που αρχίζει σύντομα. Έχουν αποθρασυνθεί πλήρως και δείχνουν διαθετημένοι να χρησιμοποιήσουν κάθε τρόπο και μέσο για να πετύχουν τους στόχους. Οι άνθρωποι που είναι συνώνυμοι με την κομματικοποίηση του ποδοσφαίρου λένε ότι είναι άλλοι που επιχειρούν να πάρουν το ποδόσφαιρο στη δεκαετία του εξήντα και του εβδομήντα.

Οι οπαδοί μας και ειδικότερα οι νεαροί σε ηλικία που έχουν την ευθύνη να συνθέτουν διάφορα συνθήματα μπορούν και πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητα τους με καλύτερο τρόπο. Το σύνθημα για τον Λουα Λουα εκτός από ζημιογόνο για την ομάδας μας δεν είναι τόσο ωραίο όσο νομίζουν κάποιοι. Εξάλλου ιεραρχικά αυτοί που αξίζουν το όποιο σύνθημα είναι η κυβέρνηση που τους χρηματοδοτεί, το ακελ και ο Μιλτής. Τραγουδήστε και μάθετε σε όλους μας κάτι που να αφορά αυτούς και άστε τους μαύρους παίκτες για τους οποίους η ΟΥΕΦΑ είναι υπερευαίσθητη ήσυχους!

__________________________________________________________________

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!