Να παλέψουμε στην άνιση μάχη

Ο ΑΠΟΕΛ κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και ιδιαίτερα τους τελευταίους 2 μήνες δίνει μια άνιση μάχη στην προσπάθεια του να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Και αυτό γιατί οι πολλές και σημαντικές απουσίες παικτών έχουν αλλοιώσει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας κάνοντας την ευάλωτη και δημιουργώντας μια τρομερή δυσκολία στο να αποδώσει ικανοποιητικά. Ο Φινκ παρέλαβε μια ομάδα που θύμιζε περισσότερο νοσοκομείο κάτι που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με παίκτες να απουσιάζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και άλλους να μπαινοβγαίνουν στη λίστα τραυματιών. Το προχωρημένο της σεζόν έφερε και τις απουσίες λόγω καρτών έτσι το Σάββατο ο ΑΠΟΕΛ θα πάει σε έναν από τους πιο καθοριστικούς αγώνες της χρονιάς με τις σημαντικότερες απουσίες που θα μπορούσε να έχει.

Το μοιρολόι όμως δεν μας ταιριάζει και σαν πρωταθλητές οφείλουμε να δώσουμε την μάχη. Τα αγωνιστικά δεδομένα μπορεί να μην είναι υπέρ μας αλλά θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Τα αγωνιστικά κενά μπορεί και πρέπει να εξισορροπηθούν με  το πάθος των παικτών και τη βοήθεια του κόσμου.

Ο ΑΠΟΕΛ δηλαδή ο προπονητής, οι παίκτες, ο κόσμος και η διοίκηση οφείλουν να παλέψουν. Όχι μόνο το Σάββατο αλλά στις αγωνιστικές που έχουν απομείνει για να νιώθουμε ότι κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!