Να συνεχιστεί το σερί

Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην ουραγό Σαλαμίνα. Είναι φυσιολογικό όταν αγωνίζεται η καλύτερα ομάδα τους πρωταθλήματος ενάντια στη χειρότερη να θεωρείται από κάποιους δεδομένο το αποτέλεσμα. Είναι επίσης φυσιολογικό η διοίκηση αλλά και ο προπονητής να ζητούν σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές αφού ο αντίπαλος μας χωρίς άγχος θα προσπαθήσει για την έκπληξη. Ένα καλό όμως ΑΠΟΕΛ μπορεί όχι μόνο να κερδίσει αλλά και να προσφέρει καλό θέαμα σε όσους βρεθούν στο ΓΣΠ.

Οι καιρικές συνθήκες έχουν βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό και παρά την τηλεοπτική μετάδοση, ο αγώνας προσφέρεται για μαζική προσέλευση του κόσμου. Η απόφαση της ΚΟΠ να κάνει αποδεκτό το αίτημα για έναρξη του αγώνα στις 5.00 αποτελεί έναν ακόμα ουσιαστικό λόγο για να πάρουν κάποιοι την απόφαση να δώσουν το παρών τους. Η δυναμική που αποκτούμε σε ένα γεμάτο ΓΣΠ μπορεί να κάμψει την αντίσταση οποιουδήποτε αντιπάλου και είναι για αυτό που στις διάφορες ανακοινώσεις τους οι οργανωμένοι καλούν τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί.

Στον αγωνιστικό τομέα υπάρχουν και πάλι προβλήματα τα οποία όμως έγιναν ρουτίνα αφού ούτε οι τραυματισμοί δείχνουν ικανοί να επηρεάσουν αρνητικά την πορεία της ομάδας. Οι σίγουρες απουσίες μέχρι στιγμής είναι αυτές των Σατσιά, Πίντο, Κοσόφσι και Ζόρζε αφού οι τραυματισμοί δεν τους επιτρέπουν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς. Όπως είναι γνωστό η περίπτωση του Πίντο θεωρείται η πιο σοβαρή αφού οι υπόλοιποι μάλλον θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή από την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως και στον αγώνα με την ΑΠΕΠ έτσι και στον αγώνα με τη Σαλαμίνα οι Αλεξάνδρου και Μαρσίνιο θα είναι στην αποστολή, με την προοπτική να πάρουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής. Μια τέτοια εξέλιξη θα είναι ότι καλύτερο αφού οι αγώνες πριν τα ντέρμπι προσφέρονται έτσι ώστε να γίνει πιο ομαλή η ενσωμάτωση τους. Κάτι τέτοιο έγινε και με τον Χιώτη ο οποίος όπως φάνηκε είχε ανάγκη από αγώνες οι οποίοι θα άντεχαν κάποια λάθη.

____________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ

Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ θέλει να συγχαρεί τους ηρωικούς οπαδούς του ΘΡΥΛΟΥ, οι οποίοι έδωσαν παλληκαρήσια το παρών τους την περασμένη Δευτέρα στο τσίρειο και με πάθος, έσπρωξαν την ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι και να μείνει μόνη, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μέχρι κάποιοι να μας αποδείξουν το αντίθετο, φαίνετε ότι ο ΘΡΥΛΟΣ θα συνεχίσει την δύσκολη του πορεία για τους τίτλους, μόνο με αυτούς τους άρρωστους ΑΠΟΕΛίστες στο πλευρό του. Φαίνετε ότι μόνο αυτοί θα ακολουθούν πιστά την ομάδα και θα είναι δίπλα της, πιστοί στρατιώτες, να παρανοούν κάθε εβδομάδα στις κερκίδες. Άλλωστε, η ιστορία και τα ιδανικά του ΑΠΟΕΛ, μας φέρνουν ΟΛΟΥΣ μπροστά από μια υπόσχεση. Ότι, δεν θα σταματήσουμε ΠΟΤΕ να ακολουθούμε τον ΘΡΥΛΟ, όπου και αν αγωνίζεται.

Έτσι θα γίνει και το Σάββατο 20/2 στις 5.00μμ, στο δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι εναντίων της Σαλαμίνας στο ΓΣΠ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. Με τσαμπουκά, παλμό και φανατισμό να σπρώξουμε τον ΑΠΟΕΛ μας σε νίκη. Επανειλημμένα, τονίσαμε το πόσο σημαντικά είναι όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν. Το Σάββατο, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δώσουμε της Σαλαμίνας το δικαίωμα να πιστεύει, ότι θα φύγει από το σπίτι μας, με κάτι περισσότερο από το τίποτα. Όλοι θυμόμαστε τη φιλοξενία που τύχαμε σαν οπαδοί στον πρώτο γύρο στο Αμμόχωστος και το Σάββατο, θα τους ανταποδώσουμε ακριβώς την ίδια. Υπενθυμίζουμε, ότι η μεταφορά και το άναμμα φωτοβολίδων, βεγγαλικών, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο απαγορεύεται, αφού η ομάδα μας κινδυνεύει στο να της επιβληθεί η ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

Κατακλύστε το ΓΣΠ και μετατρέψτε το σε μια πορτοκαλί κόλαση. Ελάτε να θαυμάσουμε αυτή την ομάδα, που μας έκανε και συνεχίζει να μας κάνει περήφανους. Κάποιοι δεν αντέχουν να ζουν ούτε με την ιδέα, ότι ο ΑΠΟΕΛ μας καλπάζει σαν αφηνιασμένο άλογο και για τους δύο τίτλους.

ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/2, 5.00μμ ΓΣΠ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!