Να συνηθίσουμε στα δύσκολα

Τις τελευταίες εβδομάδες με αφορμή τους τραυματισμούς των Μποαβεντούρα και Αλεξάνδρου αλλά και το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα του Ιανουαρίου, γράφουμε ότι τίποτα δεν θα έρθει εύκολα. Για να διατηρηθεί το σημαντικό προβάδισμα των 7 βαθμών θα πρέπει να γίνει υπερπροσπάθεια από όλους και κυρίως τους ποδοσφαιριστές. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να ξεκινήσει το Σάββατο εναντίον της Ανόρθωσης. Ο χτεσινός τραυματισμός του Χαραλαμπίδη πρέπει να λειτουργήσει ως ακόμα μια επιβεβαιώσει ότι θα υπάρξουν αστάθμητοι παράγοντες που θα κάνουν δύσκολο το έργο μας. Παρόλο που για ακόμα μια φορά η είδηση προήλθε από διαρροή η οποία έδωσε το δικαίωμα στον καθένα να χαρακτηρίσει όπως θέλει τον τραυματισμό του Μπίδη, η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει σήμερα. Το χτύπημα που δέχτηκε δε φαίνεται να έχει προκαλέσει κάποιο σοβαρό τραύμα και όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις η αποχώρηση από την προπόνηση γίνεται περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Με ή χωρίς τον Χαραλαμπίδη ο αγώνας στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι δύσκολος. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθούν όλοι και ιδιαίτερα οι ποδοσφαιριστές ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε την Ανόρθωση της τελευταίας τριμηνίας, τόσο πιο κοντά θα βρεθούμε στη νίκη. Τις τελευταίες μέρες και με αφορμή την έλευση νέου προπονητή, ποδοσφαιριστών και διοίκησης η ομάδα της Αμμοχώστου προσπαθεί για μια νέα αρχή.

Ανεξαρτήτως των πιο πάνω τα πάντα κρίνονται από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ και ζητούμενο είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Η διακοπή βοήθησε στο να πάρουν ανάσες όλοι και πλέον πρέπει να μπούμε φορτσάτα στη νέα χρόνια. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται τη σημασία του αγώνα και είναι για αυτό που μέσα σε λίγα λεπτά είχαμε sold out στα εισιτήρια του αγώνα. Είναι χιλιάδες αυτοί που θέλουν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας αλλά όπως συμβαίνει κάθε χρόνο μόνο δύο περίπου χιλιάδες θα τα καταφέρουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!