Να σώσουν ότι σώζεται

Το πρωτάθλημα έχει χαθεί με τρόπο που πληγώνει και που δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά για την επόμενη μέρα αφού τίθεται θέμα πλέον και για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Εννοείται και έχουμε κάνει αναφορά για το ότι καλώς ή κακώς έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη προς τον Δώνη. Ο συμβιβασμός με την πραγματικότητα λέει ότι υπάρχουν ακόμα λίγες ώρες στη διάθεση των υπευθύνων για να ανασυνταχθούν προκειμένου να παρουσιαστούν σαν ΑΠΟΕΛ στον αγώνα της Τετάρτης με την Ομόνοια. Το βαθμολογικό κέρδος και ιδανικά η νίκη είναι το ζητούμενο προκειμένου να διατηρηθούμε στη δεύτερη θέση και να ελπίζουμε σε αύξηση της διαφοράς με τυχόν απώλειες του Απόλλωνα!

Ο Δώνης και οι παίκτες βρίσκονται δικαιολογημένα κάτω από έντονη κριτική και σίγουρα το κλίμα στον Αρχάγγελο δεν είναι καλό. Ο προπονητής μας απογοήτευσε ακόμα και στα όσα είπε μετά τον αγώνα στο Τσίρειο επικαλούμενος άγχος, το οποίο και αν για άγνωστους λόγους υπήρχε θα έπρεπε να ήταν σε θέση να το διαχειριστεί καλύτερα.

Η αγωνιστική πτώση και η κακή ψυχολογία δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα , ιδιαίτερα στον ΑΠΟΕΛ που εκ φύσεως αρέσκεται στο να τα υπερμεγεθύνει. Η διοίκηση που πλέον δέχεται και αυτή τα πυρά για την όλη κατάσταση πρέπει να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στο να βοηθήσει την κατάσταση. Ο Πετρίδης και οι συνεργάτες του γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε ότι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης είναι ο τρόπος με τον οποίο θα κυλήσει με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα και η νέα χρονιά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!